Για σήμερα σας έχουμε πεντανόστιμα, τραγανά και... καραμελωμένα λουκάνικα! Σκέφτεστε τίποτα καλύτερο;

Συνταγή για καλοφαγάδες σας έχουμε σήμερα... Υπέροχα τραγανά και καραμελωμένα λουκανικάκια Φρανκφούρτης!

Συνταγή για καλοφαγάδες σας έχουμε σήμερα... Υπέροχα τραγανά και καραμελωμένα λουκανικάκια Φρανκφούρτης!



Υλικά:

10 λουκάνικα Φρανκφούρτης μικρά

5 φέτες μπέικον κομμένες στη μέση

45 γρ. ζάχαρη καστανή

Εκτέλεση:

Τυλίγουμε κάθε λουκάνικο με ένα κομμάτι μπέικον.

Στερεώνουμε το μπέικον με μια οδοντογλυφίδα και τοποθετούμε τις μπουκιές του λουκάνικου σε ένα ταψί.

Πασπαλίζουμε με την ζάχαρη και ψήνουμε σε φούρνο που έχουμε προθερμάνει στους 180 βαθμούς για 15-20 λεπτά μέχρι να πάρει χρώμα το μπέικον και να γίνει τραγανό.

Σε αυτή τη φάση θα πρέπει να έχει λιώσει και να έχει καραμελώσει η ζάχαρη.

ΠΗΓΗ: cookbox.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr