Και τι δεν θα έδινα για ένα ρόφημα σοκολάτας... Ο σεφ μας, Κωνσταντίνος Μουζάκης έχει τη λύση! Εύκολα, γρήγορα και απλά!
Και πόσες φορές δεν έχουμε πεθυμήσει ένα ρόφημα σοκολάτας, ζεστό και κρύο να... γλυκαθούμε! Διαβάστε τη συνταγή του σεφ μας, Κ. Μουζάκη και όποτε το θελήσετε, θα μπορείτε να το έχετε!
Και πόσες φορές δεν έχουμε πεθυμήσει ένα ρόφημα σοκολάτας, ζεστό και κρύο να... γλυκαθούμε! Διαβάστε τη συνταγή του σεφ μας, Κ. Μουζάκη και όποτε το θελήσετε, θα μπορείτε να το έχετε!
ΥΛΙΚΑ
· 300 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΓΑΛΑ ΜΑΚΡΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ
· 150 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
· 150 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΜΠΙΤΤΕΡ Ή ΛΕΥΚΗ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1. ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΟΛ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ Ή ΤΗΝ ΛΕΥΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΜΕ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΛΙΩΝΟΥΜΕ (ΜΠΕΝ ΜΑΡΙ).
2. ΣΕ ΑΛΛΗ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΚΟΧΛΑΖΕΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΝΑ ΒΡΑΣΟΥΝ ΚΑΛΑ ΟΧΙ ΝΑ ΦΟΥΣΚΩΣΟΥΝ..
3. ΑΜΕΣΩΣ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΛΙΩΣΕΙ Η ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΤΗΝ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΙΓΜΑ ΜΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΟΜΟΙΟΜΟΡΦΟ ΚΑΦΕΤΙ ΧΡΩΜΑ..
4. ΤΟ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΦΛΥΤΖΑΝΙ 2-3 ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΠΙΝΟΝΤΑ ΤΟ......
Υ.Γ. ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΜΠΑΝΑΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ, ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ, Η ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΖΙΝΤΖΕΡ..
Το who is who του Κων/νου Μουζάκη
Ο Κωνσταντίνος Μουζάκης διαθέτει πολύχρονη εμπειρία στην ζαχαροπλαστική και μαγειρική τέχνη. Εργάζεται ως ιδιωτικός chef σε βίλες υψηλών προσώπων, κτήματα δεξιώσεων, θαλαμηγούς και σε σκάφη αναψυχής, έχει παρουσιάσει την Μεσογειακή κι Ελληνική κουζίνα σε διεθνή συνέδρια, τηλεοπτικές εκπομπές, αλλά και σε διεθνείς διαγωνισμούς. Ακόμη, έχει συμμετάσχει σε συγγραφή βιβλίου μαγειρικής με θέμα την υγιεινή διατροφή, σύνταξη συνταγών σε περιοδικά, ιστοσελίδες και εφημερίδες στον διεθνή και ελληνικό τύπο. Έχει ειδικότητα στην Μεσογειακή και Ελληνική Παραδοσιακή κουζίνα, στο ελληνικό πρωινό, και σε είδη ζαχαροπλαστικής και αρτοποιίας.
Είναι μέλος της Ομοσπονδίας Αρχιμαγείρων Ελλάδος , της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδας.(ChefClub of Greece), της Παγκόσμιας ‘Ενωσης Αρχιμαγείρων WACS, αλλά και Πιστοποιητής στον ΕΟΤ για το σήμα της ελληνικής κουζίνας. Εισηγητής στο ΤΕΙ και PastryChef στο IEK ΞΥΝΗ
Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr