Heather Dorak: Η άγνωστη φίλη της Μέγκαν Μαρκλ - Της έκανε παρέα, όταν ο Χάρι πήγε στην Αγγλία για την στέψη του Βασιλιά

Oι δύο γυναίκες είναι πολύ δεμένες...

Η Heather Dorak είναι αφοσιωμένη φίλη της Μέγκαν Ματκλ εδώ και πολλά χρόνια και συχνά ο φωτογραφικός φακός τους εντοπίζει μαζί στο Λος Άντζελες.

Η εκπαιδεύτρια Pilates και γιόγκα κατάγεται από το Σαν Αντόνιο του Τέξας, αλλά τώρα έχει την έδρα της στην Καλιφόρνια, όπου διαθέτει έξι στούντιο Pilates Platinum.

Η ξανθιά καλλονή παρευρέθηκε στο γάμο του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν τον Μάιο του 2018 με τον σύζυγό της Ματ Κοέν.

Η Χέδρε, εθεάθη να κάνει πεζοπορία με τη Meghan κοντά στην έπαυλη Montecito των Sussex αφού γιόρτασαν τα τέταρτα γενέθλια του Archie.

Οι δυό φίλες εμφανιζόντουσαν συχνά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της Meghan πριν κλείσει τους λογαριασμούς της μετά τον γάμο της με τον πρίγκιπα Harry.

Ποια είναι η Heather Dorak

Η εκπαιδεύτρια Pilates μετακόμισε στο Λος Άντζελες με φιλοδοξίες για επαγγελματική καριέρα στο χορό, αναφέρει η Daily Mail.

Ωστόσο, ένας τραυματισμός την ενέπνευσε να στραφεί προς το Pilates, αφού της το συνέστησε ένας γιατρός.

Σε συνέντευξή της στο Voyage LA δήλωσε: "Ο γιατρός μου συνέστησε να δοκιμάσω το Pilates, ερωτεύτηκα αμέσως τη μέθοδο Megaformer που γνωρίζει ο κόσμος σήμερα".

Προηγουμένως αποκάλυψε στην ιστοσελίδα Mindbodygreen ότι υπέφερε από διατροφική διαταραχή όταν η πίεση της βιομηχανίας του χορού έγινε υπερβολική στο Λος Άντζελες.

Το 2017 παντρεύτηκε τον Matt Cohen, ο οποίος είναι ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της εφαρμογής εξοικονόμησης χρημάτων Grand.

Πώς γνωρίστηκαν με τη Μέγκαν

Η Χέδερ ξεκίνησε να προπονεί τη Μέγκαν πριν από πολλά χρόνια, όταν η Δούκισσα εργαζόταν ακόμη στην τηλεοπτική σειρά «Suits».

Σε συνεντεύξεις που δημοσιεύτηκαν πριν γίνει γνωστή η σχέση της με τον πρίγκιπα Χάρι, η Μέγκαν είχε δηλώσει ξετρελαμένη με την «καταπληκτική» της φίλη, λέγοντας πως είναι ένας άνθρωπος που συνεχώς την παρακινεί και την εμπνέει.

Συγκεκριμένα, η Μέγκαν δήλωσε κάποτε στο περιοδικό Women's Health: «Υπάρχουν τόσες πολλές προπονήσεις που τις δοκιμάζεις μια φορά και δεν ξαναγυρίζεις ποτέ- το στούντιο της Χέδερ είναι το εντελώς αντίθετο.

Συνεχίζεις να επιστρέφεις για διάφορους λόγους: πρώτον, το σώμα σου αλλάζει αμέσως... κάνε δύο μαθήματα και θα δεις τη διαφορά- δεύτερον, η Χέδερ είναι καταπληκτική τόσο ως εκπαιδευτής όσο και ως φίλη -σε εμπνέει με κάθε τρόπο. Τέλος, οι άνθρωποι στο μάθημα είναι άνετοι, ανεπιτήδευτοι και παρακινητικοί... και αυτό είναι μια ακόμη απόδειξη της ενέργειας που εκπέμπει και ελκύει η Χέδερ»

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr