Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η σελήνη στον Ταύρο - Ποιες θετικές όψεις σχηματίζει

Αναλυτικά οι αστρολογικες προβλέψεις της ημέρας

H Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο της έξαρσης της (στην καλύτερη δυνατή θέση της δηλαδή στον ζωδιακό) στο ζώδιο του Ταύρου, σε όλη τη διάρκεια της ημέρας. Μάλιστα σχηματίζει και ιδιαίτερα θετικές όψεις.

Το πρωί θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον Ερμή στην Παρθένο μια όψη άκρως βοηθητική για θέματα επικοινωνίας, για μετακινήσεις και ταξίδια, για να έχουμε πιο ορθή κρίση. Στην πορεία τις πρωινές ώρες θα σχηματίσει σύνοδο με τον Δία στο ίδιο ζώδιο του Ταύρου, που προσθέτει αρκετά στη δυναμική της και την κάνει πιο τυχερή.

Τις μεσημεριανές ώρες θα σχηματίσει μια απαιτητική όψη τετραγώνου, με τον Ήλιο. Είναι η όψη που πολλές φορές δημιουργεί το δίλημμα ανάμεσα στις επιταγές της καρδιάς και αυτές της λογικής. Αυτή η όψη μπορεί να δείξει δυσκολίες με το άλλο φύλο ή προβλήματα μέσα στο οικογενειακό ή επαγγελματικό μας περιβάλλον.

Το απόγευμα η τελευταία της όψη θα είναι το τρίγωνο με τον Άρη μια όψη ενθάρρυνσης, ισχυρής θέλησης και δράσης. Η Σελήνη στον Ταύρο είναι μια πιο πρακτική γήινη σελήνη, η οποία μας καλεί να ασχοληθούμε με ό,τι ικανοποιεί τις αισθήσεις μας και να απλοποιήσουμε τα πράγματα. Ιδανική θέση για να βρεθούμε κοντά στη φύση, να περιποιηθούμε τον κήπο μας ή έστω τις γλάστρες στο μπαλκόνι μας, να μαγειρέψουμε για τα αγαπημένα μας πρόσωπα, να δείξουμε τα θερμά μας συναισθήματα στο σύντροφο μας και να είμαστε πιο χαλαροί. Ευνοημένοι της ημέρας Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι ή όσοι έχουν ωροσκόπο σε αυτά τα ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

Τα οικονομικά σε πρώτο πλάνο φέρνει η σημερινή μέρα.   Συζητάτε περισσότερο γι’ αυτά με την οικογένεια σας, διαπραγματεύεστε, ασχολείστε περισσότερο με το ισοζύγιο εσόδων – εξόδων, προσπαθείτε να βρείτε πρακτικές λύσεις για να αντιμετωπίσετε τις αυξημένες ανάγκες της εποχής και ίσως τελικά έχετε μια θετική είδηση, μέσα στη μέρα γι’ αυτά. Από την άλλη είναι από τις μέρες, που μπορεί να σας πιάνει καταναλωτική μανία κι αυτή ακριβώς την τάση σας, πρέπει να περιορίσετε, αν δεν θέλετε να μετανιώσετε για μια παρορμητική αγορά. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον κυβερνήτη σας Άρη σας καλεί να σκεφτείτε πιο πρακτικά σχετικά με την αξιοποίηση των πόρων σας. Προτεραιότητα έχουν οι πρακτικές σας καθημερινές ανάγκες και υποχρεώσεις γιατί καλύπτοντας αυτές απαλλάσσεστε από το άγχος. Τα υπόλοιπα πρέπει να έρχονται σε δεύτερη μοίρα.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr