Βραζιλιάνικη ψαρόσουπα με γάλα καρύδας από τον εξαιρετικό Άκη Πετρετζίκη - Μαγειρέψτε και χορέψτε σάμπα!

Σοτάρουμε τις μισές τομάτες με τα μισά κρεμμύδια και το μισό κόλιανδρο μέχρι να μαλακώσουν για 5-7 λεπτά. Στεγνώνω τα φιλέτα και τα αλατοπιπερώνω.

Σοτάρουμε τις μισές τομάτες με τα μισά κρεμμύδια και το μισό κόλιανδρο μέχρι να μαλακώσουν για 5-7 λεπτά. Στεγνώνω τα φιλέτα και τα αλατοπιπερώνω.



Τα τοποθετώ πάνω από τα λαχανικά και από πάνω βάζω τα υπόλοιπα λαχανικά και το ζωμό. Μαγειρεύω σε χαμηλή φωτιά με σκεπασμένη κατσαρόλα για 8 λεπτά. Ανακατεύω πολύ σιγά για να μην σπάσουν πολύ τα φιλέτα. Προσθέτω και το γάλα καρύδας και συνεχίζω το βρασμό για άλλα 4-5 λεπτά. Σερβίρω με τον υπόλοιπο κόλιανδρο και διορθώνω το αλάτι και το πιπέρι



  • Υλικά
  • 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
  • 500 γραμμάρια ντομάτες ώριμες κομμένες σε κομμάτια 2 εκ.
  • 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
  • 1 κούπα φρέσκο κόλιανδρο ψιλοκομμένο
  • 1 1/2 κιλό φιλέτα πέρκας χωρίς δέρμα
  • 500 ml ζωμό ψαριού
  • 3/4 κούπας γάλα καρύδας


Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr