Πώς να φτιάξετε πεντανόστιμους ψητούς πατατοκεφτέδες που θα λατρέψουν τα παιδιά!

Νόστιμους ψητούς πατατοκεφτέδες σας προτείνουμε απόψε. Δείτε τη συνταγή για να τους φτιάξετε...

Νόστιμους ψητούς πατατοκεφτέδες σας προτείνουμε απόψε. Δείτε τη συνταγή για να τους φτιάξετε...



Υλικά:

3 πατάτες μεσαίου μεγέθους

2 σκελίδες σκόρδου λιωμένες

Αλάτι

100 γρ. παρμεζάνα τριμμένη

Εκτέλεση:

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 220 βαθμούς.

Βράζουμε τις πατάτες μέχρι να μαλακώσουν, περίπου 30-40 λεπτά. Αφαιρούμε τις πατάτες από την κατσαρόλα που έβρασαν και τις αφήνουμε να κρυώσουν.

Καθαρίζουμε τις πατάτες και τις χοντροτρίβουμε στον τρίφτη. Βάζουμε το τρίμμα πατάτας σε ένα μπόλ και προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά. Ανακατεύουμε καλά τα υλικά.

Στρώνουμε αντικολλητικό χαρτί σε ένα ταψί.

Παίρνουμε 1 κ.γ. από τη ζύμη της πατάτας και πλάθουμε το κεφτεδάκι. Επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία και με την υπόλοιπη ζύμη. Τοποθετούμε τα κεφτεδάκια στο ταψί και ψήνουμε στο φούρνο για 35-40 λεπτά.

Σερβίρουμε τα κεφτεδάκια όσο είναι ακόμη ζεστά. Μπορούμε να συνοδεύσουμε με κέτσαπ.

ΠΗΓΗ: Cookbox.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr