Γλώσσα με πέστο και προσούτο ογκραντέν από τον ταλαντούχο Άκη Πετρετζίκη - Ένα ιδιαίτερο πιάτο για να απολαύσετε με το έτερο σας ήμισυ!
21 Φεβρουαρίου 2014 - 12:00 πμ
Τυλίγουμε τα φιλέτα ψαριού με μισή φέτα προσούτο. Ετοιμάζουμε την πέστο πατώντας όλα τα υπόλοιπα υλικά μαζί. Αλοίφουμε ένα πυρέξ με την πέστο, βάζουμε το ψάρι από πάνω, τριμμένη παρμεζάνα και ψήνουμε για 15 λεπτά στους 220 βαθμούς στο grill.
- Υλικά
- 500 γραμμάρια ψάρι γλωσσα φιλέτο
- 5 φέτες προσούτο
- παρμεζάνα
- 2 σκελίδες σκόρδο, Βασιλικό
- κάσιους
- Αλάτι
- Πιπέρι
- Ελαιόλαδο
Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr
Δημοφιλεστερα αρθρα
17 Νοεμβρίου 2024
18 Νοεμβρίου 2024