Γιορτή της Μητέρας: Οι τρυφερές ευχές των celebrities - Μαρέβα Μητσοτάκη, Εριέττα Κούρκουλου-Λάτση, Μιμή Ντενίση ... (φωτό)

Λόγια με μεγάλο νόημα σε μία ξεχωριστή ημέρα

Γιορτή της μητέρας σήμερα και όλα τα social media έχουν πλημμυρίσει από το πρωί με υπέροχες φωτογραφίες και τρυφερές ευχές.

Μέσα από το instagram των αγαπημένων μας celebrities είδαμε γλυκά λόγια και στιγμές με ιδιαίτερη συναισθηματική αξία.

Πάμε, λοιπόν, μαζί να κάνουμε ένα διάλειμμα από την καθημερινότητα και να δούμε και την άλλη πλευρά της ζωής.

Μαρέβα Μητσοτάκη

"Ολόκληρος ο κόσμος μου!

Σας αγαπώ και σας ευχαριστώ για όλα.

Χρόνια Πολλά σε όλες τις μανούλες!", σημείωσε στη λεζάντα της ανάρτησης της η σύζυγος του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Εριέττα Κούρκουλου-Λάτση

"Είμαστε μαμάδες.
Μαμάδες των παιδιών που γεννήσαμε, των μωρών που κυοφορήσαμε για πολύ, ή και για λίγο. Μαμάδες μικρών ανθρώπων που αγαπάμε σαν να είναι δικά μας - γιατί είναι και δικά μας, ίσως είναι ανήψια, ίσως βαφτιστήρια, ίσως παιδιά της παιδικής μας φίλης που έγινε μέσα στα χρόνια αδερφή μας. Είμαστε μαμάδες κάθε παιδιού που αγαπήσαμε με όλη μας την καρδιά και ας μην καταφέραμε να το κρατήσουμε ποτέ στην αγκαλιά μας!
Εμείς, οι τυχερές μαμάδες - εκείνες που γνωρίσαμε τα παιδιά μας και έχουμε την τύχη να τα βλέπουμε να μεγαλώνουν, οφείλουμε να το γιορτάζουμε - να μην θεωρήσουμε ούτε μια στιγμή το δώρο που μας δόθηκε δεδομένο.
Όμως οφείλουμε να αναγνωρίσουμε και να γιορτάσουμε και τις υπόλοιπες μαμάδες. Αυτές που ακόμα προσπαθούν, ή αυτές που μας βοηθούν καθημερινά στο μεγάλωμα των δικών μας παιδιών χωρίς να αναγνωρίζονται ποτέ ως αυτό που είναι - γιατί μαμάδες είναι ΚΑΙ αυτές!
Σε όλες τις μαμάδες θέλω να πω ότι τις βλέπω σήμερα! Τις σκέφτομαι, τις θαυμάζω, τις αγαπώ. Αυτές οι γιορτές δεν είναι πάντα εύκολες, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι μαμά είναι αυτή που δίνει όλη της την ψυχή για ένα παιδί και ότι όποια το έχει κάνει αυτό γιορτάζει σήμερα μαζί με όλες μας και ας μην γέννησε ποτέ!", έγραψε χαρακτηριστικά η γνωστή ακριβίστρια.

Μίνως Μάτσας

instagram @minosmatsas

"Μαμά σε αγαπάμε ♥️
Χρόνια πολλά στην καλύτερη
Μαμά του κόσμου ‼️", έγραψε ο σύζυγος της Όλγας Κεφαλογιάννη.

Μιμή Ντενίση

"Η μανουλα μου!!! Όμορφη μέσα κ έξω. Δυνατή πολυτάλαντη τριάντα χρόνια μπροστά από την εποχή της!!! Ανεξάρτητη δίκαια αεικίνητη. Μια μάνα μοναδικη που της οφείλω τα πάντα. Κ μου λείπει κάθε μέρα ζει μέσα μου κ κάποιες πράξεις μου είναι σαν να γίνονται από την ίδια !!! Αγαπούσε τόσο το θέατρο κ ήταν πλαι μου σχεδόν κάθε βράδυ . Όταν κοιτάζω την πλατεία νομίζω πάντα πως θα την δω στην θέση της !! Ήταν η πιο τολμηρή γυναικα που γνώρισα ποτέ !! Η πιο διαβασμένη!! Δεν ήμουν ούτε δώδεκα ετών όταν μου έφερνε να διαβάσω την Simone de Beauvoir για να σκεφτώ για την θέση της γυναίκας. Ο πατέρας μου ήταν ένας σημαντικός Στρατηγος. Ήρωας του πολέμου όχι του γραφείου. Εξίσου δυνατός Αλλά στο σπιτι εκείνη ήταν ο Στρατηγος. Σήμερα στην γιορτή της μητέρας η σκέψη μου είναι Σ εκείνη . Κ ελπίζω κ εγω κ η αδερφή να της μοιάζουμε σαν μητέρες έστω κ στο ελαχίστων. Μάνα μου Σ αγαπω κ είμαι σίγουρη πως εκει στον ουρανό φτειαχνεις γλυκά για την σημερινή γιορτή. Χρόνια πολλά σε όλες τις μανούλες εδώ κ ψηλά Είναι το πιο ιερό πρόσωπο της ζωής μας ", σημείωσε η ηθοποιός.

Δούκισσα Νομικού

'Αχ Θεέ μου πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός…
Τα παιδιά μας μεγαλώνουν, οι μανάδες μας μεγαλώνουν, εμείς μεγαλώνουμε. Η σημερινή ημέρα είναι μια υπενθύμιση ώστε να είμαστε παρόντες, να αγκαλιάζουμε όσο πιο συχνά μπορούμε τα παιδιά μας, να είμαστε εκεί γι’αυτά χωρίς να τα κρίνουμε αλλά μόνο για να τα ενθαρρύνουμε και να τα καθοδηγούμε, να απαντάμε με χαμόγελο 1472936291974738 φορές την ημέρα στη λέξη «Μαμά» και να τα βλέπουμε περήφανες να ανοίγουν τα φτερά τους.
Και να μην ξεχνάμε και τη δική μας μάνα, να πηγαίνουμε συχνότερα, να μιλάμε μαζί της όσο περισσότερο μπορούμε τώρα που την έχουμε.
Χρόνια πολλά λοιπόν ❤️
Την αγάπη μου και τη σκέψη μου στέλνω σε όσες θέλουν και παλεύουν για να γιορτάσουν και εκείνες τη σημερινή ημέρα (και την κάθε μέρα), σε εκείνες που από επιλογή δεν θέλουν,
και σε όλους εκείνους που δεν έχουν πού να δώσουν το λουλούδι τους…
Αγάπη εύχομαι σε όλους 🙏🏻", σημείωσε η παρουσιάστρια.

Σάντρα Βουτσά

instagram @sandravoutsa

"#my #mom #and #me ♥️#always ➡️#here #loved #missed #inmyheart #inmymind #andforever ♥️I will always love you ♥️😥🌹♥️#fyp #foryou #happymothersday #mother #mama #mom #mommy #μανα #μητέρα #μαμα #γιορτητηςμητερας 🌺", συγκίνησε η Σάντρα για τη μητέρα της Ερίκα Μπρόγιερ.

Κατερίνα Γκαγκάκη

"Νά ξερες πόσες φορές σε βρίσκω στην κάθε μέρα…"

Ζέτα Δούκα

"Εσύ που κάποιον φρόντισες, μια φίλη, ένα κατοικίδιο, το μικρό σου αδερφάκι σε μια δύσκολη στιγμή.

Εσύ που τόσο προσπάθησες και θύμωσες με το σώμα σου που δεν κατάφερε να φέρει στον κόσμο ένα παιδάκι.

Εσύ που εκνευρίστηκες με τις ραγάδες της εγκυμοσύνης σου και εσύ που το γάλα τελείωσε νωρίς και αισθάνθηκες ανίκανη να φροντίσεις το βρέφος σου.

Εσύ που ζήλεψες την ελευθερία της φίλης σου όταν αυτή ταξίδευε και εσύ έμενες σπίτι με το νεογέννητό σου.

Εσύ που φρόντισες τα λουλούδια του γείτονα όσο έλειπε διακοπές.

Εσύ που μάζεψες εκείνα τα σκουπιδάκια στην "κρυφή" παραλία που είχες ανακαλύψει εκείνο το καλοκαίρι.

Εσύ, ναι εσύ που διαβάζεις αυτό το μήνυμα.

Γιορτάζεις σήμερα. Έχεις υπάρξει μητέρα πολλές φορές στη ζωή σου. Είτε αυτή η μητρότητα σου άφησε σημάδια στο σώμα σου είτε όχι, σήμερα γιορτάζεις.

Χρόνια πολλά μαμά!

#MothersDay #weareallmothers"

Νίκος Παπανδρέου

"Χρόνια πολλά στη μάνα!
Στη μάνα που μας έδωσε ζωή και από τότε δίνει τη ζωή της για εμάς!
Χρόνια πολλά στη μάνα που έκανε παιδιά, στη μάνα που προσπάθησε, ακομη και αν δεν τα κατάφερε, σε εκείνη που είχε το μεγαλείο να υιοθετήσει παιδιά, σε εκείνη που τα έχασε από ασθενεια, δυστύχημα ή έγκλημα!
Χρόνια πολλά στη μάνα που μεγαλώνει παιδιά στον πόλεμο, στη φτώχεια, στην πείνα, στη μάνα που τα μεγαλώνει μόνη και σε εκεινη που γίνεται μάνα για δεκάδες παιδιά σε ιδρύματα. Χρόνια πολλά σε εσάς, που σας έπλασε ο Θεός για να μη χρειάζεται να είναι παντού Εκείνος…
Σας αγαπάμε και σας ευχαριστούμε κάθε μέρα, κι ας έχετε μόνο σήμερα την …τιμητική σας!"

Λάμπρος Κωνσταντάρας

"Από την 1η ως την 5η φωτογραφία, δεν αλλάξαμε και πολύ ε; Τι κι αν πέρασαν 40 χρόνια και... ❤️ Μάνα είναι μόνο μία και όλοι έχουμε την καλύτερη του κόσμου"

Χρόνια πολλά σε όλες τις μανούλες του κόσμου!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr