Μαρί Σαντάλ: Η τρυφερή φωτογραφία με τον Πρίγκιπα Παύλο & τα 5 παιδάκια τους – Το συγκινητικό & σημαντικό μήνυμα που στέλνει σε όλες τις μαμάδες

Η royal δίνει κουράγιο στις μαμάδες στην Γάζα και το Ισραήλ.

Η σύζυγός του Πρίγκιπα Παύλου του πρωτότοκου γιού του αείμνηστου Βασιλιά Κωνσταντίνου και της πανέμορφης Άννας Μαρίας, Μαρί Σαντάλ ανέβασε στο Instagram μια τρυφερή φωτογραφία με αφορμή την χθεσινή γιορτή της μητέρας. 

Η φωτογραφία αυτή τραβήχτηκε πριν από 14 χρόνια και φέρνει αναμνήσεις από μια πιο απλή, πιο ειρηνική εποχή. 

Φαίνονται στο τρυφερό αυτό κλικ, η Μαρί Σαντάλ και στο πλάι της ο αγαπημένος της, Πρίγκιπας Παύλος με τα πέντε παιδάκια τους, την Ολυμπία, τον Κωνσταντίνο, τον Αχιλλέα, τον Οδυσσέα και τον Αριστείδη.

Διαβάστε ακόμα: Μαρί Σαντάλ: Είδε την έκλειψη ηλίου μαζί με τα 4 παιδιά της - Casual looks & ειδικά γυαλιά για την πρώην βασιλική οικογένεια της Ελλάδας (φωτό)

Στέλνει ένα πολύ σημαντικό μήνυμα,  η σύζυγος του Πρίγκιπα Παύλου μέσα από την  λεζάντα της ανάρτησης της:

«Σήμερα, θέλω να τιμήσω όχι μόνο τις υπέροχες Μητέρες στη ζωή μας αλλά και εκείνες που υπομένουν τις δυσκολίες και τις συγκρούσεις.

Στη Γάζα και το Ισραήλ, αμέτρητες μητέρες και παιδιά αντιμετωπίζουν τεράστια δεινά. Οι αγώνες τους είναι μια οδυνηρή υπενθύμιση του πόσο πολύτιμη είναι η ειρήνη. Ενώ απολαμβάνουμε την παρέα των αγαπημένων μας προσώπων, ας αφιερώσουμε μια στιγμή για να τους κρατήσουμε στις σκέψεις μας.

Αυτή την Ημέρα της Μητέρας ας επεκτείνουμε τη συμπόνια μας πέρα από τις δικές μας οικογένειες. Ας θυμηθούμε τη δύναμη των Μητέρων παντού και ας ελπίσουμε για ένα μέλλον όπου όλα τα παιδιά θα μπορούν να μεγαλώσουν με ειρήνη και ασφάλεια. Στέλνω σε όλους την αγάπη».

Διαβάστε ακόμα: «Απλά η καλύτερη δουλειά στον κόσμο»: Η Μαρί Σαντάλ γιορτάζει με τον πρίγκιπα Παύλο και την οικογένειά της, την «Ημέρα της Μητέρας» - Δείτε πως της ευχήθηκαν τα παιδιά (φωτό)

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ