"Καταπέλτης" η Νανά Παλαιτσάκη για τη Eurovision: "Ήταν η χειρότερη παρουσίαση που θα μπορούσαμε να έχει η Ελλάδα" (βίντεο)

Τοποθετήθηκε για τον φετινό διαγωνισμό τραγουδιού, τους δύο σχολιαστές και την ελληνική συμμετοχή

Μέσω τηλεφωνικής σύνδεσης στην εκπομπή "Πρωινό ΣουΣου", η Νανά Παλαιτσάκη κλήθηκε να σχολιάσει τη φετινή Eurovision.

"Από τον φετινό διαγωνισμό έλειπε ο σεβασμός από τον Ζερόμ Καλούτα και τον Θανάση Αλευρά προς το τηλεοπτικό κοινό", ανέφερε αρχικά η Νανά Παλαιτσάκη και συνέχισε η ελληνική συμμετοχή ήταν φτωχή.


Η αγαπημένη δημοσιογράφος είπε χαρακτηριστικά:

«Από τον φετινό διαγωνισμό έλειπε ο σεβασμός και η αγωγή απέναντι στο τηλεοπτικό κοινό. Δεν επιτρέπεται αυτοί οι δύο άνθρωποι (σ.σ. Καλούτα και Αλευράς) που εκπροσωπούν τη χώρα να μην έχουν κατάρτιση. Δεν παρουσιάζουν μια παιδική γιορτή, παρουσιάζουν ένα μεγάλο μουσικό γεγονός, από τα μεγαλύτερα στον κόσμο και είναι ανίδεοι. Επειδή όλοι κρινόμαστε εκ του αποτελέσματος, ήταν η χειρότερη παρουσίαση που θα μπορούσαμε να έχει η Ελλάδα. Έχουμε την ευθύνη και την υποχρέωση να κρίνουμε. Κρινόμαστε από το κοινό, δεν με ενδιαφέρει να θυμηθώ τι έκανε ο καθένας πριν. Το προσάπτω και στην κυρία Σάττι γιατί οι κινήσεις της και οι μούτες της ήταν συμπεριφορά ενός 8χρονου παιδιού που εκπροσωπεί μία χώρα και ένα έθνος. Οι άνθρωποι που παίρνουν επιτελικά τις αποφάσεις πληρώνονται, δεν κάνουν φιλανθρωπικό έργο».

«Βάλαμε τα χέρια μας και βγάλαμε τα μάτια μας και έχει να κάνει και με την παρουσίαση του κομματιού που στείλαμε γιατί πραγματικά πιο μίζερη απόδοση του τραγουδιού δεν θα μπορούσα να φανταστώ. Δεν είμαι καλλιτέχνης, το λέω σαν τηλεθεατής. Ήταν εντελώς λάθος. Θα ρούχα ήταν φάλτσο δεν μπορούσαν να συνδεθούν με το έθνικ. Μας έδωσαν μια παραγωγάρα, υπήρχε ένα εύρημα, το ζάρι και δείξαμε αυτό;»

Διαβάστε ακόμη: Eurovision 2024 - Ο θρίαμβος του Nemo & της Ελβετίας - Η πρώτη νίκη του non binary - Η 11η θέση για το "Ζάρι" & την Μαρίνα Σάττι (βίντεο)

Διαβάστε ακόμη: Eurovision 2024: Επέστρεψε η Μαρίνα Σάττι & η ομάδα της από τη Σουηδία - "Χάρηκα που η παρουσίαση μας ήταν καλή" (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr