Βασιλιάς Κάρολος: Έκανε μια πολύ προσωπική αποκάλυψή για την «μάχη» του με τον καρκίνο - «Έχασα την γεύση μου από τις θεραπείες» (φωτό & βίντεο)

Ο Βασιλιάς της Αγγλίας επισκέφτηκε το Αεροπορικό Μουσείο με τον Πρίγκιπα Ουίλιαμ.

Τον Φεβρουάριο ο Βασιλιάς Κάρολος ανακοίνωσε ότι διαγνώστηκε με καρκίνο, μέχρι σήμερα «παλεύει» με αυτή την ασθένεια. 

Είναι πολύ δυνατός, σύμφωνα με τους γιατρούς του, καθώς τώρα παρόλο που συνεχίζει τις θεραπείες ταυτόχρονα δίνει το «παρών» και στα βασιλικά του καθήκοντα.

Σήμερα ο Βασιλιάς Κάρολος προχώρησε σε προσωπικές πληροφορίες για τη μάχη του με τον καρκίνο

Ο μονάρχης της Αγγλίας αποκάλυψε ότι έχασε την αίσθηση της γεύσης του κατά τη διάρκεια της θεραπείας του για τον καρκίνο, καθώς επισκέφθηκε το Αεροπορικό Μουσείο του Στρατού στο Χάμσαϊρ.

Το Αεροπορικό Μουσείο του Στρατού στο Χάμσαϊρ, το επισκέφτηκε με τον πρωτότοκο γιό του, τον Πρίγκιπα Ουίλιαμ, σύμφωνα με την daily mail.

Διαβάστε ακόμα: Βασιλιάς Κάρολος: «Κλέβει» έναν τίτλο από τον Πρίγκιπα Χάρι & τον δίνει στον Ουίλιαμ - «Πρόκειται για σνομπάρισμα», εξηγεί βασιλικός αναλυτής (φωτό & βίντεο)

Ο Βασιλιάς Κάρολος συνομιλούσε με τον βετεράνο του βρετανικού στρατού Aaron Mapplebeck, ο οποίος είπε στον βασιλιά Κάρολο ότι υποβλήθηκε πέρυσι σε χημειοθεραπεία για καρκίνο στους όρχεις.

Ο βετεράνος του βρετανικού στρατού ανέφερε πώς έχασε την αίσθηση της γεύσης του – και ο βασιλιάς αποκάλυψε ότι αυτό είχε συμβεί και στον ίδιο.

Ο Βρετανός μονάρχης επισκέφτηκε μια σχολή στρατιωτικής εκπαίδευσης σε μια ακόμη δημόσια εμφάνιση από τότε που επέστρεψε στα βασιλικά του καθήκοντα.

Διαβάστε ακόμα: Βασιλιάς Κάρολος-Βασίλισσα Καμίλα: Έδωσαν το πρώτο garden party του 2024 - Χωρίς Γουίλιαμ, χωρίς Κέιτ, χωρίς Χάρι - Ποιοι ήταν μαζί τους (φωτό-βίντεο)

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ