First Dates: 78χρονος αιφνιδίασε την 75χρονη συνοδό του με πρόταση γάμου - «Ξαφνιάστηκα, μου ήρθε ταμπλάς εκείνη την ώρα» (βίντεο)

«Κούφανε» την 75χρονη με την πρόταση γάμου...

Το βράδυ της Δευτέρας στο νέο επεισόδιο του First Dates, η Νίτσα και ο Γιάννης  αναζητούν την συντροφικότητα και από ότι φαίνεται την  βρήκαν…

Ο 78χρονος αιφνιδίασε την 75χρονη συνοδό του λίγο πριν πέσει η αυλαία του ραντεβού τους.

 «Θα με δείρεις, μου φαίνεται. Θα φάω ξύλο εγώ σήμερα. Θα με δείρεις σίγουρα, δεν θα την γλιτώσω! Δεν θα την βγάλω καθαρή απόψε! Λοιπόν, θα σου κάνω πρόταση γάμου. Θέλεις;» σημείωσε χαρακτηριστικά ο 78χρονος παίκτης του ριάλιτι της αγάπης αφήνοντας με το στόμα ανοιχτό το… ταίρι του.

«Σ’ ευχαριστώ πολύ! Αυτά έλεγες στην κοπέλα;» αναφώνησε, πνιγμένη στα γέλια, η Νίτσα μιας και είχε δει τον Γιάννη να συνομιλεί με την Ζενεβιέβ Μαζαρί στο τραπέζι. «Ξαφνιάστηκα, έμεινα, μου ήρθε ταμπλάς εκείνη την ώρα. Δεν το περίμενα» παραδέχθηκε η γλυκιά διαγωνιζόμενη στην κάμερα του First Dates.


Αφού το υποψήφιο ζευγάρι απήλαυσε το γλυκό του, ο Γιάννης επέμεινε να ζητάει μια απάντηση και η Ζενεβιέβ Μαζαρί μαζί με την υπόλοιπη ομάδα του First Dates καραδοκούσαν για να μάθουν την έκβαση του ραντεβού. Λίγα λεπτά αργότερα, όλοι πλησίασαν στο τραπέζι, ο διαγωνιζόμενος είπε πως «ε βέβαια έχουμε το ναι, τι δεν το έχουμε; Το έχουμε το «ναι», το έχουμε βέβαια» και οι σαμπάνιες άνοιξαν για να αρχίσουν οι πανηγυρισμοί!

Για την ιστορία του First Dates, ωστόσο, αξίζει να αναφέρουμε πως ουδέποτε ακούστηκε το πολυπόθητο «ναι» από την ίδια την 75χρονη διαγωνιζόμενη.

Θεούλης...

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ