Δύσκολες ώρες για την Βάνα Μπάρμπα: Πέθανε η μητέρα της μετά την πολυετή «μάχη» που έδινε με την άνοια (βίντεο)

Η μητέρα της ηθοποιού ήταν 85 ετών.

Στο πένθος έχει «βυθιστεί» η αγαπημένη μας ηθοποιός Βάνα Μπάρμπα.

Η μητέρα της Αφροδίτη πέθανε σε ηλικία 85 ετών μετά από πολυετή μάχη που έδινε με την άνοια.

Την είδηση έκανε γνωστή ο ρεπόρτερ του «Πάμε Δανάη» που μία μέρα πριν την απώλειά της, είχε μιλήσει μαζί με την ηθοποιό. Στη συνέντευξη η Βάνα Μπάρμπα είπε, μεταξύ άλλων, ότι: «Χάνω τη μητέρα μου τώρα μέρα με τη μέρα, έχει άνοια». 

Ο ίδιος ρεπόρτερ είχε επικοινωνία μαζί της και ανέφερε: «Η μητέρα της Βάνας Μπάρμπα, Αφροδίτη, έδινε χρόνια μάχη με την άνοια. Τον τελευταίο καιρό νοσηλευόταν στο γενικό νοσοκομείο Φιλιατών, στη Θεσπρωτία. Η Βάνα Μπάρμπα βρίσκεται αυτή τη στιγμή καθ’ οδόν, μίλησα μαζί της, είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Ήταν βέβαια προετοιμασμένη για το συμβάν, γιατί ήταν μακροχρόνιο το πρόβλημα».


Διαβάστε ακόμα: Βάνα Μπάρμπα: Τα παιδιά θέλουν αγάπη, είμαι υπέρ της τεκνοθεσίας, κατά της παρένθετης μητέρας - Όχι στην εργαλειοποίηση της γυναίκας (βίντεο)

Πιο αναλυτικά, στη συνέντευξή της η ηθοποιός είπε: «Ζω δύσκολα την τελευταία πενταετία. Έχασα την αδελφή μου, χάνω τη μητέρα μου τώρα μέρα με τη μέρα. Έχει άνοια. Δυστυχώς είναι αυτή η αρρώστια που έχουν οι άνθρωποι της τρίτης ηλικίας. Βλέπεις ο άνθρωπός σου δεν μπορεί να σε δει, να σε καταλάβει, δεν μπορείς να τον βοηθήσεις. Το μυαλό παίζει παιχνίδια, είναι απίστευτο. Μετά εγκαταλείπεται. Ο πιο σημαντικός άνθρωπος στη ζωή μας είναι η μητέρα μας. Η κατάστασή της είναι δύσκολη, μετράμε μέρες. Είμαι έτοιμη γιατί 8 μήνες πηγαινοέρχομαι. Είναι δύσκολο και για τον πατέρα μου, την οικογένεια μας».

Διαβάστε ακόμα: Βάνα Μπάρμπα: Τα γενέθλιά της γιόρτασε χθες η πανέμορφη ηθοποιός – Στο πλευρό της φίλοι & η αγαπημένη της μοναχοκόρη, Φαίδρα (φωτό & βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ