Χριστίνα Μπόμπα: Η ολική μεταμόρφωση της κουζίνα της – Έτσι την έκανε να φαίνεται πιο μοντέρνα, μεγαλύτερη & κομψότερη (φωτό & βίντεο)

Υπέροχη αλλαγή!

Ο showman και επιχειρηματίας, Σάκης Τανιμανίδης και η σύζυγός του Χριστίνα Μπόμπα μετακόμισαν πρόσφατα στο σπίτι του που ανακαινίστηκε και κάτι που μας έχει αφήσει άφωνους είναι η μεταμόρφωση της κουζίνας.

Η influencer δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο στο οποίο δείχνει το πριν και το μετά της κουζίνας της η οποία μεταμορφώθηκε έχοντας μια σύγχρονη αισθητική με μοντέρνες λεπτομέρειες.

Στο βίντεο βλέπουμε το πριν και το μετά της κουζίνας του ζευγαριού. 

Στην κουζίνα κυριαρχούσε το καφέ χρώμα ενώ τώρα το λευκό με αποτέλεσμα πλέον ο χώρος να φαίνεται πολύ μεγαλύτερος και κομψότερος.

Διαβάστε ακόμα: Χριστίνα Μπόμπα: Θύελλα αντιδράσεων με την "γυμνή" φωτογράφιση της - "Είσαι μητέρα, λίγος σεβασμός για τα παιδιά σου"

Το φωτιστικό που επέλεξαν είναι στο ίδιο ύφος και ταιριάζει απόλυτα στον χώρο, καθώς είναι μοντέρνο και ιδιαίτερο.

Η Χριστίνα Μπόμπα στη λεζάντα της ανάρτησης έγραψε: «Η κουζίνα μας πριν και η κουζίνα μας μετά». Η ίδια δέχτηκε χιλιάδες likes και δεκάδες σχόλια από τους ακόλουθούς της στα οποία της εξέφραζαν πόσο τους αρέσει η νέα αυτή αλλαγή.

Διαβάστε ακόμα: Πάρτι έκπληξη για τα 43α γενέθλια του Σάκη Τανιμανίδη - Εντυπωσιακή η Χριστίνα Μπόμπα με sequin φόρεμα - Όλοι οι φίλοι τους παρόντες (Φωτό)

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr