Gwyneth Paltrow: Η ηθοποιός γιορτάζει τα 20α γενέθλια της πανέμορφη κόρης της – «Είσαι τα πάντα για μένα, φιστικάκι μου» (φωτό)

Ο γάμος και η οικογένεια της ηθοποιού με τον τραγουδιστή Chris Martin. 

Η δημοφιλής ηθοποιός Γκουίνεθ Πάλτροου εύχεται στην μοναχοκόρη της χρόνια πολλά για τα γενέθλιά της.

Η ηθοποιός ανέβασε τρυφερές φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και μαζί με ένα συγκινητικό κείμενο γιορτάζει τα 20α γενέθλια της κόρης της Απλ Μάρτιν.

Αναλυτικά το κείμενο: 

«Χαρούμενα 20α γενέθλια, Αpple martin. Πώς γίνεται να είσαι 20 σήμερα; Είναι σουρεαλιστικό! Είσαι ο πιο εξαιρετικός, ο πιο ξεκαρδιστικός, ο πιο λαμπερός άνθρωπος του κόσμου. Λατρεύω τις ιδέες σου για τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο ακόμα περισσότερο αγαπώ το χιούμορ σου. Είσαι η πιο διασκεδαστική παρέα και πάντα θα είσαι. Είσαι τα πάντα για μένα και είμαι τόσο περήφανη για σένα. Να έχεις την καλύτερη μέρα, φιστικάκι μου. Η μαμά!».

twitter

Δείτε την ανάρτηση:

Για την ιστορία, τον Οκτώβριο του 2002, η Πάλτροου γνώρισε τον Κρις Μάρτιν, τραγουδιστή του βρετανικού ροκ συγκροτήματος Coldplay.

Παντρεύτηκαν στις 5 Δεκεμβρίου 2003 σε μια τελετή σε ένα ξενοδοχείο της Νότιας Καλιφόρνια.

Στις 14 Μαΐου 2004, το ζευγάρι απέκτησε το πρώτο του παιδί, ένα κορίτσι ονόματι Απλ Μπλάιθ Άλισον Μάρτιν. Η Πάλτροου εξήγησε το ασυνήθιστο μικρό όνομα της κόρης της στην εκπομπή της Όπρα Γουίνφρεϊ, λέγοντας: «Ακουγόταν τόσο γλυκό και μου έφερνε στο μυαλό μια τόσο όμορφη εικόνα για εμένα – ξέρεις, τα μήλα είναι τόσο γλυκά και θρεπτικά και είναι και στη Βίβλο – και απλά σκέφτηκα ότι ακουγόταν τόσο αξιαγάπητο και … καθαρό! Και απλά σκέφτηκα, "Τέλειο!"».

twitter

Διαβάστε ακόμα: Coldplay-Chris Martin: Σε τρυφερές στιγμές με την Shakira - Ζήλεψαν η Dakota Johnson, Pique, Gwyneth Paltrow ... (βίντεο)

Το δεύτερο παιδί τους, ένα αγόρι ονόματι Μωυσής Μπρους Άντονι Μάρτιν, γεννήθηκε στις 8 Απριλίου 2006 στο νοσοκομείο Mount Sinai της Νέας Υόρκης. Το μικρό όνομα του γιου της, προέρχεται από το τραγούδι με τίτλο «Μωυσής» που της είχε γράψει ο άντρας της πριν από το γάμο τους.

Το Μάρτιο του 2014, έγινε γνωστό ότι η Γκουίνεθ Πάλτροου και ο Κρις Μάρτιν χώρισαν με κοινή συναίνεση, μετά από 10 χρόνια γάμου.

Τώρα ο τραγουδιστής είναι με την αγαπημένη μας ηθοποιό, Ντακότα Τζόνσον. 

Το ζευγάρι είναι μαζί από το 2017, αλλά χώρισε για λίγο το 2019.

Ο Μάρτιν πριν από κάποιο καιρό έκανε πρόταση γάμου στην ηθοποιό, σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα Daily Mail.

Σύμφωνα με τις πηγές δεν βιάζονται να κάνουν τον γάμο, απλά ζουν την κάθε στιγμή, καθώς είναι τρελά ερωτευμένοι.

Πάντως η Γκουίνεθ εγκρίνει την Ντακότα και έχουν πολύ καλές σχέσεις. 

Πιο συγκεκριμένα η Γκουίνεθ τον περασμένο Οκτώβριο δήλωσε ότι είναι «καλή φίλη» με την πρωταγωνίστρια του «Madam Web» και την περιέγραψε ως «ένα αξιολάτρευτο, υπέροχο άτομο».

Διαβάστε ακόμα: Gwyneth Paltrow: Πήγε σε συναυλία των Rolling Stones και ... κοιμήθηκε - "Δεν φάνηκε να εντυπωσιάζεται"

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ