Βίκυ Καγιά: Η κομψή εμφάνιση της, στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας – Έτσι συνδύασε τις πιο viral μπαλαρίνες ever! (φωτό)

Must have για αυτό το καλοκαίρι!

Το πανέμορφο μοντέλο και παρουσιάστρια Βίκυ Καγιά «έδωσε» το παρών στην επίσημη πρεμιέρα της ταινίας, στην οποία πρωταγωνιστεί με τίτλο «Πολύδροσο».

Στην ταινία αυτή πρωταγωνιστεί με την κορυφαία ηθοποιό Σοφία Κόκκαλη.

Η Βίκυ Καγιά ήταν συγκλονιστική στην πρεμιέρα της ταινίας. 

Το look ήταν πολύ στιλάτο, καθώς επέλεξε ένα μαύρο ψηλόμεσο παντελόνι και με ένα λευκό πουκάμισο, το οποίο έδενε στον λαιμό έναν μεγάλο φιόγκο.

Το μοντέλο έπιασε τα μαλλιά της σε ένα ψηλό bun. Φόρεσε χρυσά σκουλαρίκια και έκανε ένα απαλό μακιγιάζ.

Βέβαια αυτό που κέντρισε σε όλους το ενδιαφέρον και έστειλε το look σε άλλο level ήταν τα fishnet ballet flats, τις μπαλαρίνες με διάτρητο σχέδιο που θυμίζει δίχτυ ψαρέματος, δημιουργία του οίκου μόδας Alaia.

Μπορεί να σας φαίνονται παράξενες αλλά κυριολεκτικά θα τις βλέπουμε παντού αυτό το καλοκαίρι. 

Διαβάστε ακόμα: Η Βίκυ Καγιά πρωταγωνιστεί στην ταινία «Πολύδροσο»: Μαζί με τη Σοφία Κόκκαλη - Δείτε το trailer της ταινίας (βίντεο)

Χάρη στην ταινία αυτή η Βίκυ Καγιά θα είναι υποψήφια στα κινηματογραφικά βραβεία. Μάλιστα εξήγησε πως δεν γνώριζε ότι είναι υποψήφια για βραβείο Α' γυναικείου ρόλου καθώς και η Σοφία Κόκκαλη της το κρατούσε για έκπληξη.

Η υπόθεση της ταινίας με λίγα λόγια: 

 «Η Σοφία, η κόρη, επιστρέφει στο Πολύδροσο για να φροντίσει τη μητέρα της. Στη γειτονιά που μεγάλωσε την περιμένουν όλοι οι λόγοι που την έκαναν κάποτε να θέλει να φύγει».

Διαβάστε ακόμα: Βίκυ Καγιά: Νέο εξώφυλλο για το Madame Figaro – Το μοντέλο πόζαρε με τούλια, μαρινιέρα & πολύ κέφι (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ