Πολύ σκοτεινό υπνοδωμάτιo; - Αυτοί είναι οι 5 τόποι να το «φωτίσετε» - Δώστε έναν «αέρα» ανανέωσης στον πιο σημαντικό χώρο του σπιτιού (φωτό & βίντεο)

Δοκιμάστε τους!

Εάν είναι και εσένα το υπνοδωμάτιό σου πολύ σκοτεινό, και θες να το αλλάξεις, υπάρχουν αυτοί οι πέντε τρόποι που θα το κάνουν σαν καινούργιο και ευήλιο.

Ας τους δούμε μαζι!

1.Μακριά από σκούρα χρώματα

Όσο πιο ανοιχτό το χρώμα, τόσο περισσότερο φως αντανακλά. Και πιο είναι το πιο ανοιχτό χρώμα; Το λευκό. Αυτό να διαλέξεις για έναν σκοτεινό χώρο, όσο και να μη σου αρέσει στην πραγματικότητα. 

2. Κρέμασε καθρέφτες 

Ο καθρέφτης έχει τη δυνατότητα να διπλασιάζει την ποσότητα του ηλιακού φωτός που υπάρχει σε ένα δωμάτιο, οπότε θα σου δώσει το αποτέλεσμα που χρειάζεσαι. Κρέμασε έναν μεγάλο καθρέφτη ακριβώς απέναντι από το μεγαλύτερο παράθυρο στο δωμάτιό ή οργάνωσε μια σειρά από μικρότερους καθρέφτες για να φωτίσεις μια σκοτεινή σκάλα. 

Διαβάστε ακόμα: Αυτοί είναι οι 5 τρόποι να μεταμορφώσετε την κουζίνα σας – Ευκολά, λιτά και όμορφα (φωτό)

3. Πρόσεξε τις κουρτίνες 

Σε ένα δωμάτιο που δεν έχει επαρκή φωτισμό δεν χωρούν βαριές και σκούρες κουρτίνες. Αν έχεις τέτοιες λοιπόν, άλλαξέ τες. Προτίμησε κάποιες ημιδιαφανείς αποχρώσεις που επιτρέπουν στον ήλιο να εξαπλωθεί σε όλο το δωμάτιο, σύμφωνα με τον Douleutara.

4. Ρίξε ένα χρωματιστό ριχτάρι ή χαλί

Το υπνοδωμάτιο σου μπορεί να έχει ως βασικό χρώμα το λευκό, όμως το θέλει το... χρώμα του το έντονο. Διάλεξε ένα ριχτάρι ή ένα χαλί σε έντονη απόχρωση και γέμισε το δωμάτιο με την ενέργεια που μπορεί να του λείπει. 

5. Πρόσθεσε λίγο... μέταλλο

Διάλεξε ένα δυο ασημένια ή χρυσά αξεσουάρ και μεταμόρφωσε ακόμη περισσότερο τον σκοτεινό σου χώρο. Ένας μεταλλικός καθρέφτης, ένα φωτιστικό, μία κορνίζα ή ένα απλό διακοσμητικό θα κάνει τη διαφορά.

Διαβάστε ακόμα: Με αυτά τα 8 απλά αντικείμενα θα βάλετε αμέσως σε τάξη την κουζίνα σας - Χωρίς κόπο & έξοδα!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ