Αθηνά Οικονομάκου – Λένα Δροσάκη: Ασορτί οι φιλενάδες! – Φορούν τα πιο hot χρώματα του φετινού καλοκαιριού & ποζάρουν χαμογελαστές (φωτό)

Very chic & colourful!

Η αγαπημένη μας ηθοποιός, Αθηνά Οικονομάκου πήγε χθες στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά να παρακολουθήσει την φίλη της και επίσης ηθοποιό Λένα Δροσάκη στην παράσταση, «Άτλας της δεκαετίας του 2000».

Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά παρουσιάζει τη νέα παράσταση του Παντελή Φλατσούση από τις 10 Μαΐου στην Κεντρική Σκηνή, με ένα εξαιρετικό σύνολο ηθοποιών: Λένα Δροσάκη, Βίκυ Παπαδοπούλου, Γιώργος Γλάστρας, Γιώργος Κριθάρας, Στεφανία Ζώρα, Αναστάσης Γεωργούλας.

Επί σκηνής οι μουσικοί «Παιδί Τραύμα» και «Emi Path». 

Η παρουσία της Αθηνάς Οικονομάκου στη συγκεκριμένη παράσταση,  ήταν η πρώτη εμφάνισή της μετά τον χωρισμό της από τον επιχειρηματία Φίλιππο Μιχόπουλο.

Οι δύο φίλες είναι πραγματικά πολύ κομψές και ντυμένες στα πιο καλοκαιρινά χρώματα ever!

H Αθηνά Οικονομάκου επέλεξε ένα denim σύνολο με σακάκι και lilaq πουκάμισο και δαντελωτό μπουστάκι.

Το look ολοκληρώθηκε με wide leg παντελόνι σε light blue χρώμα.

Διαβάστε ακόμα: Αθηνά Οικονομάκου: Οι πρώτες δηλώσεις της ηθοποιού μετά το διαζύγιo – «Είμαι πολύ καλά, η ζωή συνεχίζεται» (φωτό & βίντεο)

Από την άλλη η φίλη της Λένα Δροσάκη επέλεξε ένα maxi φόρεμα πολύχρωμο αλλά στις ίδια αποχρώσεις και τόνους.

Οι φιλενάδες ήταν ασορτί!

Για την ιστορία και η ηθοποιός Λένα Δροσάκη ήταν παντρεμένη με τον ηθοποιό Αλέξανδρο Μπουρδούμη με τον οποίο απέκτησαν ένα γιο. 

Χώρισαν πριν από κάποιους μήνες.

Διαβάστε ακόμα: Λένα Δροσάκη για τον χωρισμό της με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη: "Στην αρχή ένιωθα ανασφάλεια - Μετά προχώρησα μπροστά λόγω του παιδιού" (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ