Εξέλιξη γυναικοκτονίας στο Μενίδι: Συνελήφθη ο πρώην σύζυγος της 40χρονης – Που κρυβόταν (φωτό & βίντεο)

Κατά πληροφορίες, είχε εμφανώς καταναλώσει αλκοόλ.

Συνελήφθη πριν λίγες ώρες ο πρώην σύζυγος της 40χρονης γυναίκας που δολοφονήθηκε στην μέση του δρόμου στο Μενίδι.

Ο 50χρονος άνδρας εντοπίστηκε μόνος του από περιπολία της ΕΛ.ΑΣ, έξω από οικοδομή στην περιοχή της Φυλής.

Κατά πληροφορίες, είχε εμφανώς καταναλώσει αλκοόλ ενώ φέρεται να προσπαθούσε να κρυφτεί στο υπό ανέγερση κτήριο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα της επίθεσης είχε αναφέρει στις καταγγελίες της ότι ο 50χρονος, ο οποίος είναι και ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της, κατανάλωνε μεγάλες ποσότητες αλκοόλ και γινόταν βίαιος με αποτέλεσμα να την χτυπά και να την απειλεί.

menidi-arthroy

Διαβάστε ακόμα: Αυτή είναι η γυναίκα που δολοφονήθηκε στο Μενίδι: Μητέρα δύο παιδιών η 40χρονη - Ο σύζυγός της την είχε ξυλοκοπήσει το Μεγάλο Σάββατο, θα δικαζόταν αύριο (βίντεο)

Τελευταία φορά που η γυναίκα πέρασε το κατώφλι του αστυνομικού τμήματος προκειμένου να τον καταγγείλει και πάλι για ενδοοικογενειακή βία (απειλή, σωματική βλάβη και εξύβριση) ήταν στις 7 Μαΐου 2024.

Τότε ο άνδρας συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, ενώ έλαβε ρητή δικάσιμο για Παρασκευή 17 Μαΐου 2024. Ο διοικητής του τμήματος ενδοοικογενειακής βίας την κάλεσε δύο μέρες μετά το συμβάν και εκείνη του απάντησε ότι είναι εντάξει.


Επιπλέον ενημερώθηκε για την δυνατότητα εγκατάστασης, στο κινητό της τηλέφωνο, της εφαρμογής «Panic Button» και της χορηγήθηκε κωδικός για πρόσβαση στην εν λόγω εφαρμογή. Παράλληλα ενημερώθηκε για τη δυνατότητα μεταφοράς της σε δομή φιλοξενίας και δήλωσε ότι δεν επιθυμεί.

Διαβάστε ακόμα: Γυναικοκτονία στο Μενίδι: «Ο μπαμπάς σκότωσε τη μαμά» έλεγε στο τηλέφωνο και έκλαιγε η κόρη της 40χρονης – Της είχε στήσει καρτέρι (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ