Τζάκι Κένεντι - Ωνάση: Κοιτάξτε την μέση δαχτυλίδι της γυναίκας που παντρεύτηκε τους ισχυρότερους άνδρες του κόσμου – Η επιτομή της vintage κομψότητας (φωτό)

Πολυ φινετσάτη!

Μία vintage φωτογραφία που μας γυρνά πίσω στο 1970.

Η Jackie Kennedy-Onassis με την αδελφή της Lee έκανα βόλτα στο Κάπρι της Ιταλίας.

Οι δύο πλούσιες, και πολύ δημοφιλής κοσμικές φαίνονται στην φωτογραφία πολύ λαμπερές και ευδιάθετες.

Η Τζακι φοράει μία midi πουά φούστα με κόψιμο μπροστά, την οποία έχει συνδυάσει με ένα απλή μαύρη μπλούζα και μία ζώνη, που αναδεικνύει την  μέση -δαχτυλίδι που είχε η πρώην πρώτη Κυρία της Αμερικής.

Από την άλλη η μικρότερή αδελφή της η Lee φοράει ένα total white look, τ οποί έχει συνδυάσει με φινετσάτα σανδάλια.

instagram

Διαβάστε ακόμα: Vintage pic: Το κρυφό φιλί του Ωνάση στην Κάλλας - Όταν η ντίβα έγινε ξανά ερωμένη του, μετά το γάμο Αρίστου με Τζάκι Κένεντι

Για την ιστορία, η Jackie Kennedy Onassis γεννήθηκε το 1929 στη Νέα Υόρκη και ήταν κόρη χρηματιστή. Έζησε σε πλούσιο κλίμα και πραγματοποίησε ικανοποιητικές σπουδές.

Στις 12 Σεπτεμβρίου του 1953, παντρεύτηκε τον Γερουσιαστή των Ηνωμένων Πολιτειών από την Μασαχουσέτη Τζον Φιτζέραλντ Κένεντι, με τον οποίο έμελλε να γίνει η Πρώτη Κυρία των Ηνωμένων Πολιτειών, με την άνοδο του συζύγου της στο προεδρικό αξίωμα των Ηνωμένων Πολιτειών τον Ιανουάριο του 1961.

Η θητεία ως πρώτη κυρία κρίθηκε αρκετά επιτυχής. Απέκτησε με τον Τζον, δύο παιδιά: την Καρολίνα και τον Τζον τζούνιορ.

Μετά τη δολοφονία του άντρα της, η Τζάκι συνδέθηκε με αρκετούς διάσημους άντρες για να καταλήξει στο τέλος να παντρευτεί τον Έλληνα πλοιοκτήτη και μεγιστάνα Αριστοτέλη Ωνάση σε ιδιωτική τελετή που πραγματοποιήθηκε στον Σκορπιό στις 20 Οκτωβρίου του 1968 τέσσερις μήνες μετά την δολοφονία του κουνιάδου της Ρόμπερτ Κένεντι.

Διαβάστε ακόμα: Vintage pic: Όταν ο Αριστοτέλης Ωνάσης παντρεύτηκε την Τζάκι Κένεντι στον Σκορπιό - Το εμβληματικό νυφικό Valentino που άφησε εποχή

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ