Γιώργος Παπαδάκης – Μαρία Αναστασοπούλου: Το «ζευγάρι» παίρνει τηλεοπτικό διαζύγιο – Ποιες είναι οι προτάσεις για την δημοσιογράφο; (βίντεο)

Οι συζητήσεις με τη διοίκηση για άλλες εκπομπές και οι προτάσεις από άλλα κανάλια, είναι πολλές.

Όπως όλα δείχνουν Γιώργος Παπαδάκης και  Μαρία Αναστασοπούλου παίρνουν τηλεοπτικό διαζύγιο και η επόμενη σεζόν δεν θα τους βρει μαζί.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Τίνας Μεσσαροπούλου που μεταδόθηκαν στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή στον Alpha, Μαρία Αναστασοπούλου και ANT1 έχουν αποφασίσει τι θα γίνει από εδώ και στο εξής.

Η Μαρία Αναστασοπούλου, παρότι συζητούσε ήδη με δύο άλλα κανάλια, τελικά όπως φαίνεται θα παραμείνει στον ΑΝΤ1, ο οποίος φέρεται να της έκανε δύο πολύ δυνατές προτάσεις: η μία αφορά στο πρωινό του Σαββατοκύριακου, απ' όπου αποχωρεί η Φαίη Μαυραγάννη και η δεύτερη έχει να κάνει με την απογευματινή ζώνη του καναλιού.


Αυτό που φαίνεται πιο πιθανό ως σενάριο είναι το πρώτο, δηλαδή η Μαρία Αναστασοπούλου να αναλάβει την πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου στον ΑΝΤ1, αλλά όλα φαίνεται ότι θα αποφασιστούν σε ραντεβού την επόμενη εβδομάδα με τους ιθύνοντες του καναλιού.

Διαβάστε ακόμα: Μαρία Αναστασοπούλου: '' Ο Γιώργος Παπαδάκης μου έδωσε χώρο & πήγε καλύτερα απ’ ό,τι περίμενα - Δεν ξέρω αν θα είμαι μόνη μου στο πρωινό


Σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, ο ΑΝΤ1 φέρεται να έχει καταλήξει ότι ο δημοσιογράφος που θα αντικαταστήσει τη Μαρία Αναστασοπούλου θα είναι άνδρας, χωρίς ωστόσο να μπουν σε περαιτέρω λεπτομέρειες.

Διαβάστε ακόμα: Ο Γιώργος Παπαδάκης έγινε 73 ετών: Γενέθλια για τον δημοσιογράφο της μακροβιότερης πρωινής ενημερωτικής εκπομπής της TV – Με λύρα, κρητικό σαρίκι και εφημερίδα (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ