Νέα κοινή εμφάνιση της Τζένιφερ Λόπεζ με τον Μπεν Άφλεκ - Οι φήμες περί διαζυγίου δεν κοπάζουν - Ο ναρκισσισμός της σούπερ σταρ (φωτό)

Φορούσαν ακόμη τις βέρες τους

Άσχημα τα μαντάτα από το "σπιτικό" του Μπεν Άφλεκ και της Τζένιφερ Λόπεζ.

Το ζευγάρι φαίνεται πως δεν μπόρεσε να περάσει την κρίση στο γάμο του και τελικά τράβηξε χωριστούς δρόμους.

Ωστόσο, με μία νέα κοινή εμφάνιση τους προσπαθούν να βάλουν τέλος σε αυτές τις φήμες.

Η κάμερα των paparazzi τους απαθανάτισε να περπατάνε δίπλα-δίπλα στο Λος Άντζελες μαζί με τον γιο του ηθοποιού, Fin.

Κατευθύνονταν προς το σχολείο που θα πραγματοποιούνταν η θεατρική παράσταση.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του TMZ έφτασαν χωριστά και συνομίλησαν λίγο στο πάρκινγκ ενώ κρατούσαν από μία ανθοδέσμη.

Ο Μπεν Άφλεκ δεν έδειξε να χαίρεται και τόσο που είδε την Λόπεζ στην εκδήλωση.

«Όταν την είδε να βγαίνει από το αυτοκίνητό της δεν αγκαλιάστηκαν, ούτε φιλήθηκαν», είπε μία ανώνυμη πηγή για τον 51χρονο ηθοποιό και την 54χρονη σύζυγό του.

Ωστόσο, φορούσαν ακόμη τις βέρες τους.

Πληροφορίες του In Touch αναφέρουν ότι ο Άφλεκ έχει ήδη μετακομίσει από το συζυγικό τους σπίτι.

Από τη άλλη η βρετανική Daily Mail επικοινώνησε με εκπροσώπους τόσο του Άφλεκ όσο και της Λόπεζ για περισσότερα σχόλια.

 «Οδεύουν προς διαζύγιο – και για μια φορά, [ο Μπεν] δεν φταίει!. Οι τσακωμοί είναι ασταμάτητοι», δήλωσε εκπρόσωπος του ηθοποιού.

Η πηγή ισχυρίστηκε ότι ο ηθοποιός έχει φύγει από το σπίτι των 60 εκατομμυρίων δολαρίων που έμενε με τη Λόπεζ.

«Επικεντρώνεται στη δουλειά του και στα παιδιά του τώρα. Πιθανότατα θα πρέπει να πουλήσουν το σπίτι των ονείρων τους, το οποίο το έψαχναν για δύο χρόνια», συνέχισε ο εσωτερικός.

«Δεν θα σταματήσουν ποτέ να αγαπούν ο ένας τον άλλον, αλλά δεν μπορεί να τον ελέγξει και αυτός δεν μπορεί να την αλλάξει».

Τζένιφερ Λόπεζ & Μπεν Άφλεκ: Το βλέμμα τα λέει όλα! – Αγκαλιά και πιο ερωτευμένοι από ποτέ στην πρεμιέρα του «This Is Me… Now: A Love Story» (βίντεο) - Κυρίως Φωτογραφία - Gallery - Video

Η απόφαση της Jennifer να κυκλοφορήσει το ντοκιμαντέρ της για το Amazon Prime, «The Greatest Love Story Never Told», τον Φεβρουάριο, το οποίο εξιστορεί την ιστορία αγάπης της με τον Ben, άσκησε πίεση στον γάμο του ζευγαριού.

Διαβάστε ακόμα: Jennifer Lopez: Η καλλονή τραγουδίστρια μας δείχνει πως να δημιουργήσουμε το σωστό total brown look – Δεν θα μπορούσε να λείπει μία Birkin bag (φωτό)

Η πηγή είπε: «Ο Ben δεν θα προσπαθούσε ποτέ να καταπνίξει τα όνειρα της Jennifer ή να της πει ότι δεν μπορεί να κάνει κάτι που προωθεί την καριέρα της, παρόλο που αυτό τον πιέζε».

Συνεπώς, οι εντάσεις άρχισαν να βγαίνουν στην επιφάνεια στο πρόσφατο ντοκιμαντέρ της Λόπεζ, όπου ο Άφλεκ παραδέχτηκε ότι δεν ένιωθε άνετα.

Ο σκηνοθέτης εξομολογήθηκε: «Ένα από τα πράγματα που δεν θέλω είναι μια σχέση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης». 

«Πράγματα που είναι ιδιωτικά, πάντα ένιωθα ότι είναι ιερά και ξεχωριστά επειδή εν μέρει είναι ιδιωτικά... Οπότε αυτό ήταν κάτι σαν συμβιβασμός για μένα».

Το κερασάκι στην τούρτα είναι ότι πλέον στις λίγες εμφανίσει που κάνουν μαζί, ο ηθοποιός φαίνεται είτε μίζερος, είτε δυστυχισμένος και η τραγουδίστρια κάνει την ανήξερη και ανέμελη.

Διαβάστε ακόμα: Jennifer Lopez: Δείτε το βίντεο με την αγενή αντίδραση της τραγουδίστριας σε δημοσιογράφο - «Το βλέμμα της είναι τρελό» (φωτό)

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ