Η Παναγιώτα Βλαντή εξομολογείται: «Όταν έκανα κατάψυξη ωαρίων, απελευθερώθηκα - Ένιωσα πως πάγωσα τον χρόνο» (βίντεο)

Μίλησε στην κάμερα του Alpha

Η ηθοποιός, Παναγιώτα Βλαντή παραχώρησε μια αποκλειστική συνέντευξη στο «Happy Day».

Μίλησε για τον έγγαμο βίο, την κατάψυξη ωαρίων, τους ψυχαναγκασμούς και το... καθημερινό ραντεβού της με τη σοκολάτα στις 19:00.

«Μας πιάνει ένας πανικός τις γυναίκες ότι πρέπει στην τάδε ηλικία να παντρευτούμε, να κάνουμε παιδί. Αυτό που λέω στις νεότερες κοπέλες είναι “μην εγκλωβίζεστε σε δυσάρεστες σχέσεις γιατί πρέπει να κάνετε ένα παιδί”.


Απελευθερώθηκα όταν έκανα κατάψυξη ωαρίων. Είναι αυτό που λες παγώνεις τον χρόνο. Είναι πολύ δίκαιο για εμάς τις γυναίκες. Είναι άσχημο να σε βάζουν σε μία γωνία και να σου λένε ότι δεν μπορείς να κάνεις οικογένεια γιατί μεγάλωσες. Δεν σημαίνει ότι όλοι πρέπει να γίνουν γονείς. Επιτέλους να σταματήσουν οι ερωτήσεις “γιατί δεν κάνεις παιδιά”.

Αυτή ήταν η ένσταση μου πάντα στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων. Το έβρισκα πάρα πολύ σκληρό, σε άντρα δεν κάνουν την ερώτηση. Και οι συγγενείς μας κάνουν τις ίδιες ερωτήσεις και είναι σκληρό», είπε η ηθοποιός.

Διαβάστε ακόμη: Παναγιώτα Βλαντή: «Στους φίλους δεν μπορείς να τα πεις όλα, είμαι υπέρ των ειδικών - Έχω κάνει πολλά χρόνια ψυχανάλυση»

Διαβάστε ακόμη: Παναγιώτα Βλαντή: «Ο κόσμος θα δώσει την απάντηση του στους θύτες του METOO» (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ