Λάμπρος Κωνσταντάρας: Ενθουσιασμένος είδε live την Taylor Swift - "Ένα πραγματικό διαμάντι-Αξίζει να πάτε" (βίντεο)

"3 ώρες και 15 λεπτά πάνω στη σκηνή"

Την τύχη και τη χαρά να δει από κοντά την Taylor Swift είχε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας!

Ο γνωστός δημοσιογράφος απόλαυσε on stage στην Στοκχόλμη της Σουηδίας την υπέροχη τραγουδίστρια να δίνει τον καλύτερο της εαυτό με το μοναδικό της performance.

Μέσα από το instagram του, μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο που βλέπουμε τη διάσημη pop-star να τραγουδάει και να χορεύει μέσα σε ένα sparkling σύνολο.

Παράλληλα, γυρνάει την κάμερα και μας δείχνει το στάδιο που ήταν ασφυκτικά θα λέγαμε γεμάτο με τους θαυμαστές της Taylor.

"Ενθουσιασμένος μετά τη συναυλία της @taylorswift ! Πήγα, γνωρίζοντας ελάχιστα τραγούδια και διαβάζοντας για τις συγκλονιστικές επιδόσεις της σε charts, πωλήσεις και virality, έπρεπε να την δω από κοντά. Έχοντας δει Madonna, Beyonce,Weeknd, Justin, Robbie, Adele, Celine Dion και πολλούς άλλους, την βάζω με άνεση σε μια θέση ανάμεσα στους πραγματικά μεγάλους.

3 ώρες και 15 λεπτά πάνω στη σκηνή, τραγούδησε εξαιρετικά, χόρεψε σαν χορεύτρια, έπαιξε πιάνο, κιθάρα , σαγήνευσε το κοινό, μιλώντας στην καρδιά μικρών και μεγάλων. Δεν σνόμπαρε κανέναν σε μια βραδιά ρεκόρ, ήταν τόσο χαμογελαστή και ταπεινή και σχεδόν με...ανάγκασε να γίνω φαν.

Τεράστιο respect σε αυτό το κορίτσι που γράφει τα τραγούδια της από τις ιστοριες της ζωής της και ο μουσικός πλανητης την ακολουθεί. Η Στοκχόλμη βάφτηκε στα χρώματά της και όλη η Ευρώπη ετοιμάζεται να μάθει ξανά τι εστί Τέιλορ Σουίφτ. Πρώτη φορά ειδα σε συναυλία να πωλούν παντού ωτοασπίδες! Μας προειδοποίησαν για απίστευτα ντεσιμπέλ ήχου και ουρλιαχτών και δεν είχαν άδικο! Το αμερικανάκι που κάποιοι σνομπάρουν είναι πραγματικό διαμάντι.

Αξίζει να πάτε", σημείωσε στη λεζάντα της ανάρτησης του ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Να υπενθυμίσουμε ότι πριν ένα μήνα η Taylor Swift μπήκε στη λίστα του Forbes, με περιουσία ενός δισεκατομμυρίου δολαρίων.

Διαβάστε ακόμη: Taylor Swift: Δισεκατομμυριούχος ετών 34 - Μπήκε στη λίστα του Forbes με 1 δισ. δολάρια περιουσία

Διαβάστε ακόμη: Η topwoman Τέιλορ Σουίφτ στην κορυφή ... ξανά! Στα τοπ των παγκόσμιων πωλήσεων για 4η φορά

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ