Βάνα Μπάρμπα: «Είμαι πολύ καλύτερα στην υγεία μου, ειδικά τώρα με τις ανοσοθεραπείες» (βίντεο)

Μια συνέντευξη εφ΄ολης της ύλης έδωσε η ηθοποιός. 

Η αγαπημένη μας ηθοποιός, Βάνα Μπάρμπα έδωσε μια συνέντευξη στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα πριν μερικές μέρες, η οποία προβλήθηκε σήμερα το πρωί.

Μεταξύ άλλων, έκανε και μια σύντομη αναφορά για την υγεία της.

Αναφορικά με τις θεραπείες που ακολουθεί, είπε στο «Πάμε Δανάη»: «Είμαι καλύτερα με τις ανοσοθεραπείες και όλα, πάω καλύτερα» χωρίς, ωστόσο, να πει περισσότερα για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

Δείτε το βίντεο


Διαβάστε ακόμα: Δύσκολες ώρες για την Βάνα Μπάρμπα: Πέθανε η μητέρα της μετά την πολυετή «μάχη» που έδινε με την άνοια (βίντεο)

Να θυμίσουμε ότι η ηθοποιός έχασε πριν κάποιες μέρες την μητέρα της. 


 Ο ίδιος ρεπόρτερ είχε επικοινωνία μαζί της και ανέφερε: «Η μητέρα της Βάνας Μπάρμπα, Αφροδίτη, έδινε χρόνια μάχη με την άνοια. Τον τελευταίο καιρό νοσηλευόταν στο γενικό νοσοκομείο Φιλιατών, στη Θεσπρωτία. Η Βάνα Μπάρμπα βρίσκεται αυτή τη στιγμή καθ’ οδόν, μίλησα μαζί της, είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Ήταν βέβαια προετοιμασμένη για το συμβάν, γιατί ήταν μακροχρόνιο το πρόβλημα».

Διαβάστε ακόμα: Βάνα Μπάρμπα: Τα παιδιά θέλουν αγάπη, είμαι υπέρ της τεκνοθεσίας, κατά της παρένθετης μητέρας - Όχι στην εργαλειοποίηση της γυναίκας (βίντεο)

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ