Φρίκη στον Ασπρόπυργο: 27χρονη βίασε ο οδηγός που την μετέφερε στην δουλειά της – Αφέθηκε ελεύθερος μετά την απολογία του (βίντεο)

Ο 46χρονος οδηγός της έστησε παγίδα για να τη βιάσει

Την απόλυτη φρίκη έζησε μία γυναίκα που πήγαινε το πρωί στη δουλειά της. Ο οδηγός του βαν που θα τη μετέφερε στη δουλειά της, ήταν ιδιωτικό λεωφορείο, σταμάτησε στη μέση του δρόμου και τη βίασε.

Στη συνέχεια την πήγε στη δουλεία της και της είπε να... ηρεμίσει. Η γυναίκα όμως αιμορραγούσε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύτηκε.

Ο 46χρονος Αλβανός συνελήφθη, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα και μετά στον Ανακριτή, μετά την απολογία του αφέθηκε ελεύθερος χωρίς την επιβολή περιοριστικών όρων.

Η υπόθεση έγινε γνωστή μετά την καταγγελία της 27χρονης. 

Σύμφωνα με την καταγγελία της 27χρονης όλα συνέβησαν τα ξημερώματα της 13ης Μαΐου όταν ο 46χρονος με πρόφαση ότι το λεωφορείο ήταν γεμάτο, είπε στην γυναίκα να περιμένει να επιστρέψει να την παραλάβει.

Όταν αυτό συνέβη, αντί να κατευθυνθεί προς την εταιρεία στην οποία εργαζόταν η 27χρονη, ο 46χρονος οδηγός του λεωφορείου κατευθύνθηκε σε ορεινή περιοχή, στάθμευσε το όχημα και στη συνέχεια, σύμφωνα με την περιγραφή της γυναίκας στους αστυνομικούς, κατέβασε το παντελόνι του και με χρήση σωματικής βίας τη βίασε.

Όταν, δε, η 27χρονη έβαλε τα κλάματα, ο 46χρονος το μόνο που έκανε, κατά την καταγγελία, ήταν να της πει να ηρεμήσει πριν να την οδηγήσει στην εργασία της.


Μια ημέρα μετά τον καταγγελλόμενο βιασμό η γυναίκα πήγε στο Τμήμα Ασφαλείας Ασπροπύργου, περιέγραψε τι πέρασε στα χέρια του 46χρονου και καθώς είχε αιμορραγία μεταφέρθηκε σε κλινική για εξετάσεις και παροχή βοήθειας.

Λίγη ώρα μετά την καταγγελία, αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ συνέλαβαν τον 46χρονο στον Ασπρόπυργο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ