«Αχόρταγη» καθηγήτρια, παντρεμένη έκανε 30 φορές σεξ με 17χρονο μαθητή της: Στο σπίτι της, στο πάρκινγκ σε σχολική εκδρομή - Καταδικάστηκε σε 13 χρόνια φυλακή (βίντεο)

Η σεξομανής καθηγήτρια κινδύνευε με ισόβια, θα μείνει 13 χρόνια στη φυλακή

Η 33χρονη καθηγήτρια Χέδερ Χέιρ στις ΗΠΑ καταδικάστηκε σε 13 χρόνια φυλακή επειδή έκανε σεξ με μαθητή της πάνω από 30 φορές.

Η Χέιρ που ήταν παντρεμένη, δίδασκε Οικιακή Οικονομία στο λύκειο Bryant στο Αρκάνσας όπου συνάντησε τον ανήλικο.

Η ίδια, μάλιστα, το 2020 είχε γίνει γνωστή στις ΗΠΑ όταν μαθητές της την αποχαιρέτησαν στην εκπομπή Good Morning America, αφού τα μαθήματα ακυρώθηκαν λόγω πανδημίας.

Βάσει της δικογραφίας η 33χρονη καθηγήτρια είχε 20 έως 30 σεξουαλικές συνευρέσεις με τον 17χρονο μαθητή το σχολικό έτος 2021-2022 σε διάφορες τοποθεσίες συμπεριλαμβανομένων του σπιτιού της, της σχολικής αίθουσας και του χώρου στάθμευσης του σχολείου.

 

 


Σύμφωνα με τον εισαγγελέα, ο 17χρονος J.R. είπε στην αστυνομία ότι συνάντησε την Χέιρ την πρώτη ημέρα της τελευταίας του χρονιάς στο Λύκειο, το φθινόπωρο του 2021. 

 

«Η Χέιρ ξεκίνησε με κατ΄ιδίαν συναντήσεις συμβουλευτικής πριν να του δώσει το τηλέφωνό της και να ξεκινήσουν επαφές μέσω Instagram και Snapchat. Κάποια στιγμή του είπε ότι ονειρευόταν να κάνει σεξ» συμπλήρωσε ο εισαγγελέας.
 

Η Χέιρ, η οποία δεν δίστασε να κάνει σεξ με τον 17χρονο και κατά τη διάρκεια σχολικής εκδρομής τον Απρίλιο του 2022 στην Ουάσιγκτον, ομολόγησε την ενοχή της, μεταξύ άλλων, για σεξουαλική επίθεση σε ανήλικο.
 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ