Η Celine Dion συγκινεί: "Αν δεν μπορώ να περπατήσω, θα μπουσουλήσω" (βίντεο)

Μέσα από το επίσημο τρέιλερ για το «I Am: Celine Dion»

Συγκλονίζει η Celine Dion μέσα από το trailer του ντοκιμαντέρ της.

Χθες, Πέμπτη 23 Μαΐου κυκλοφόρησε το επίσημο τρέιλερ για το «I Am: Celine Dion», ένα βιογραφικό ντοκιμαντέρ για την πορεία της Σελίν Ντιόν στη μουσική βιομηχανία, αλλά και τις δοκιμασίες που χρειάστηκε να αντιμετωπίσει, όπως τα τελευταία χρόνια, το Σύνδρομο του Δυσκίνητου Ανθρώπου (Stiff Person Syndrome) με το οποίο έχει διαγνωστεί.

Το κλιπ του Prime δείχνει τη μεγάλη σταρ όπως δεν την έχει ξαναδεί το κοινό της. Ξεκινάει με πλάνα από τα πρώτα της βήματα στο τραγούδι και καταλήγει στο σήμερα.

Η 56χρονη μιλάει στην κάμερα με δάκρυα στα μάτια.

«Η φωνή μου είναι ο μαέστρος της ζωής μου» ακούγεται να λέει η Ντιόν στο τρέιλερ. «Όταν η φωνή φέρνει χαρά, είσαι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου. Χρειάζομαι το μουσικό μου όργανο» πρόσθεσε και ακολούθησε μια σύντομη υπενθύμιση για την ημέρα που η Ντιόν ανακοίνωσε ότι διαγνώστηκε με τη σπάνια νευρολογική διαταραχή.

«Βλέπω τη ζωή μου και αγαπάω κάθε κομμάτι της» συνέχισε στο τρέιλερ για να πει πιο μετά με δάκρυα στα μάτια: «Δεν είναι δύσκολο να κάνεις ένα σόου. Δύσκολο είναι να το ακυρώνεις».

 «Δουλεύω σκληρά κάθε μέρα», δηλώνει ενώ παράλληλα το τρέιλερ δείχνει εικόνες της τραγουδίστριας να κάνει ασκήσεις.

«Μου λείπει πολύ ο κόσμος, μου λείπει» εξομολογείται κλαίγοντας η σπουδαία τραγουδίστρια. «Αν δεν μπορώ να τρέξω, θα περπατήσω κι αν δεν μπορώ να περπατήσω, θα μπουσουλήσω. Δεν θα σταματήσω» κατέληξε.

H Celine Dion

Υπενθυμίζεται ότι με βίντεο της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τον Δεκέμβριο του 2022, ανακοίνωσε στους θαυμαστές της ότι αναβάλλει την παγκόσμια περιοδεία της λόγω σπασμών που επηρέασαν τον τρόπο που περπατούσε και τραγουδούσε.

Διαβάστε ακόμη: H Celine Dion συγκινεί με την αποφασιστικότητα της να νικήσει την ασθένεια - Νέα φωτό με με τη "γροθιά" της νίκης

Διαβάστε ακόμη: eline Dion: Το δυναμικό "comeback" - Ποζάρει για τη γαλλική Vogue - "Δεν έχω νικήσει την ασθένεια, είναι ακόμα μέσα μου"

Τι είναι το Stiff Person Syndrome

Το Σύνδρομο του Καθηλωμένου Ανθρώπου(γνωστό ως SPS, stiff-person syndrome) είναι σπάνια αυτοάνοση διαταραχή της κίνησης, που επηρεάζει το κεντρικό νευρικό σύστημα, δηλαδή τον εγκέφαλο και τον νωτιαίο μυελό. 

Αποτελεί μια σοβαρή διαταραχή ασαφούς αιτιολογίας και χαρακτηρίζεται από προοδευτική δυσκαμψία και ακαμψία. Ονομάζεται επίσης και σύνδρομο Moersch-Woltman.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ