Κάννες 2024: Το μοντέλο που προκάλεσε πανικό με το τολμηρό-φόρεμα - Απεικόνιζε το πρόσωπο του Ιησούς Χριστού (φωτό)

Φοβήθηκαν μήπως δημιουργηθούν θρησκευτικές διαμάχες

Σάλο προκάλεσε η αναπάντεχη εμφάνιση μίας καλεσμένης με ένα ιδιαίτερο φόρεμα στο 77ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου στις Κάννες.

Συγκεκριμένα, το "άγνωστο" μοντέλο παρευρέθηκε στην πρεμιέρα της ταινίας του Matthieu Delaporte και του Alexandre de la Patellière “The Count Of Monte-Cristo”.

Αυτή η τελευταία μεταφορά βασίζεται στο κλασικό μυθιστόρημα περιπέτειας του Alexandre Dumas με πρωταγωνιστές τους Pierre Niney , Anaïs Demoustier, Laurent Lafitte, Pierfrancesco Favino (επίσης μέλος της κριτικής επιτροπής των Καννών φέτος), Anamaria Vartolomei και Bastien Bouillon.

Η ταινία αφηγείται την ιστορία του Edmond Dantes (Niney), ενός νεαρού άνδρα που γίνεται στόχος μιας απαίσιας πλοκής και συλλαμβάνεται την ημέρα του γάμου του για ένα έγκλημα που δεν διέπραξε. Μετά από 14 χρόνια στη φυλακή του νησιού Château d’If, καταφέρνει μια τολμηρή απόδραση. Τώρα πλούσιος πέρα ​​από τα όνειρά του, παίρνει την ταυτότητα του Κόμη του Μόντε-Κρίστο και εκδικείται τους τρεις άντρες που τον πρόδωσαν.

Δείτε εδώ το τρέιλερ: 

Η "μυστηριώδης" καλεσμένη, έστρεψε επάνω της όλα τα βλέμματα με την ξεχωριστή αυτή δημιουργία.

Επρόκειτο για ένα μαύρο φόρεμα και μία λευκή κάπα με πολύ μακριά ουρά, στην οποία αποτυπωνόταν το πρόσωπο του Ιησού Χριστού από την ταινία "Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ".


twitter

Αμέσως, άτομα της ασφάλειας την πλησίασαν και προσπάθησαν να διπλώσουν την ουρά, ώστε να μη δημιουργηθεί τυχόν θρησκευτική διαμάχη κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ.

Ορισμένοι χρήστες των social media σχολίασαν έντονα την εμφάνιση λέγοντας πως είναι «απρεπής» και πως σίγουρα δεν είχε κανένα στιλιστικό ενδιαφέρον.

Διαβάστε ακόμη: Η Heidi Klum μας συστήνει την καλλονή κόρη της - Σπάνια εμφάνιση με την 20χρονη Leni (φωτό-βίντεο)

Διαβάστε ακόμη: Κάννες 2024: Εντυπωσιακά φορέματα στο κόκκινο χαλί της Γαλλικής Ριβιέρας - Demi Moore, Cher, Bella Hadid, Heidi Klum (φωτό)

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr