Made in Greece o Σπύρος Στεφανουδάκης - Ο αγαπημένος fashion designer των celebrities - Τον επιλέγουν η Μπέτυ Μαγγίρα, Δούκισσα Νομικού, Τατιάνα Στεφανίδου (φωτό)

Έχει ντύσει γνωστές κυρίες της showbiz

Ο οίκος μόδας Spiros Stefanoudakis ιδρύθηκε το 2012 από έναν άνθρωπο που έκανε το όνειρο του πραγματικότητα.

Εφοδιασμένος με δημιουργικότητα και θέληση να εξελιχθεί, ξεκίνησε χωρίς σπουδές στον χώρο της μόδας, συμμετέχοντας τον Οκτώβριο του 2012 στο “Fashion Week” της Αθήνας, δείχνοντας μια μικρή συλλογή στην κατηγορία των νέων σχεδιαστών.

Με πείσμα και επιμονή αποφάσισε να συμμετάσχει τον Μάρτιο του 2013 στην «Εβδομάδα Μόδας» για να διεκδικήσει ένα από τα τρία βραβεία της διοργάνωσης, όπου απέδειξε ότι το ταλέντο και η σκληρή δουλειά μπορούν να κάνουν το όνειρό του πραγματικότητα, κερδίζοντας το βραβείο «Καλύτερος Νέος Σχεδιαστής». ” για το 2013, δίνοντάς του αυτόματα το ξεκίνημα της καριέρας του.

Μετά από λίγα χρόνια τιμήθηκε με το Βραβείο Επιχειρηματικότητας από τον επιχειρηματικό σύλλογο της γενέτειράς του, τον Πόρο, οι επιδείξεις μόδας του παίχτηκαν στα κανάλια FASHION CHANEL της Ρωσίας και της Αγγλίας και ταυτόχρονα σχεδόν όλοι οι Διάσημοι της εγχώριας show biz, αφέθηκαν στα χέρια του και πλέον απαριθμεί αμέτρητες τηλεοπτικές συνεργασίες σε μεγάλα σόου.

Επίσης, δεν έλειψαν τα Red Carpet σε μεγάλα μουσικά βραβεία αλλά και συνεργασίες με καλλιτέχνες σε μουσικές σκηνές, με ενδεικτικά την Ελένη Μενεγάκη, την Δούκισσα Νομικού, την Έλενα Παπαρίζου, την Ελένη Φουρέιρα, τη Μαρία Μπεκατώρου, τον Γιώργο Καπουτζίδη, τον Νίκο Οικονομόπουλο και πολλούς άλλους.


Αποφάσισε να δημιουργήσει το Atelier του το 2015 όπου συγκέντρωσε όλο του το creativity στα βραδινά ρούχα υψηλής ραπτικής, στα ραμμένα νυφικά ιδιαίτερης αισθητικής και στα ανδρικά κοστούμια σε γραμμές που μόνο αυτός μπορεί να ερμηνεύσει.

Η δημιουργία του site του www.spirosstefanoudakis.com ήταν για τον ίδιο μια άλλη επιλογή για να παρουσιάσει την pret a porter συλλογή του όπου πλέον αριθμεί δεκάδες συνεργαζόμενα καταστήματα που φιλοξενούν τις συλλογές του σχεδόν σε όλη την Ελλάδα αλλά και σε διάφορα μέρη του εξωτερικού.


Σπύρος Στεφανουδάκης (Spiros Stefanoudakis)

Ο σεβασμός και η ανάδειξη της γυναικείας σιλουέτας αλλά και η κομψότητα ενός άνδρα είναι αυτό που επιδιώκει και φροντίζει να υπάρχει σε κάθε δημιουργία, προσφέροντας αμέτρητες επιλογές, γιατί για αυτόν η κάθε μία από εσάς είναι μοναδική.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ