Έλενα Ναθαναήλ: Στην δεκαετία του ’60 με υπέροχο Emilio Pucci φόρεμα & ballet flats – Όταν η ηθοποιός ήταν το fashion icon της εποχής της (φωτό)

«Η ζωή τότε είχε άλλη γοητεία», είχε αναφέρει η ηθοποιός το 2000.

Μία υπέροχη vintage φωτογραφία ήρθε στο φως της δημοσιότητας μέσα από τον λογαριασμό της Έλενας Μακρή, elenasdiary_blog.

 Η Έλενα Ναθαναήλ φημιζόταν για το αξεπέραστο style της.

Στην φωτογραφία φαίνεται με ένα άψογο Emilio Pucci φόρεμα σε εκδήλωση στα τέλη της δεκαετίας του 60, το οποίο είχε συνδυάσει τέλεια με μπαλαρίνες.

Διαβάστε ακόμα: Vintage Pic: Η Έλενα Ναθαναήλ γιορτάζει με τον Κώστα Χαριτάκη χορεύοντας! – Η θρυλική ηθοποιός είχε μόλις κερδίσει το βραβείο Α’ Γυναικείου Ρόλου στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης

«Η ζωή τότε είχε άλλη γοητεία. Εγώ βέβαια δεν ήμουν ιδιαίτερα κοσμική. Επειδή όμως εκείνη την εποχή έβγαιναν όλοι, έβγαινα και εγώ. Δεν ξέρω ίσως τότε η διασκέδαση να ήταν πιο εντυπωσιακή αν και δεν ξέρω τι γίνεται τώρα, αφού δεν βγαίνω σχεδόν ποτέ» είχε διηγηθεί η αξέχαστη Έλενα Ναθαναήλ σε συνέντευξή της στα χρόνια του 2000.

instagram

«Πρόλαβα τις μεγάλες πρεμιέρες στις ταινίες με τον πολύ κόσμο και την αστυνομία έξω από το σινεμά. Πολύ γοητευτικά πράγματα να τα θυμάσαι, αλλά δεν αναπολώ πράγματα. Σχέσεις αναπολώ. Μου λείπουν οι άνθρωποι, όχι οι καταστάσεις. Και μου λείπουν οι άνθρωποι που φεύγουν, όχι αυτοί που ζουν».

Διαβάστε ακόμα: Vintage Flashback: Όταν η Έλενα Ναθαναήλ συμπρωταγωνιστούσε με τον Γερμανό ηθοποιό Michael Maien - 16 χρόνια απουσίας ...

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ