Κατερίνα Λέχου: Έβαλε το αγαπημένο της μπικίνι & απόλαυσε το πρώτο της μπάνιο – Η πισίνα της είχε θέα όλη την Πύλο (φωτό)

«Πολύ ευγνώμων..», τόνισε η ηθοποιός.

Η αγαπημένη μας ηθοποιός Κατερινά Λέχου απόλαυσε το πρώτο της μπάνιο.

Η Κατερίνα Λέχου διατηρεί μία αξιοζήλευτη σιλουέτα, έβαλε το μπικίνι της και βούτηξε αμέσως. 

Πιο συγκεκριμένα η ηθοποιός, έχει προφίλ στο Instagram, όπου κάνει επιλεκτικές αναρτήσεις και συγκεντρώνει χιλιάδες likes

Βλέπουμε την ηθοποιό σε μια απόδρασή της στην Πελοπόννησο να απολαμβάνει το μπάνιο της με υπέροχη θέα.

Διαβάστε ακόμα: Κατερίνα Λέχου: «Στον νεότερό μου εαυτό θα έλεγα να μην έχει τόσες ανασφάλειες – Έχασα πολύ χρόνο από την ζωή μου σκεπτόμενη βλακείες» (βίντεο)

«Πολύ ευγνώμων.. κάπου στο τελευταίο πόδι της Πελοποννήσου στην αγκαλιά ενός υπέροχου κόλπου.. απέναντι απ την Πύλο ..μια εμπειρία φιλοξενίας , ευγένειας και « ψιθυριστού» γούστου , σπάνια.. έστω και για μια φορά.. έστω για λίγο .. είναι πολύ» έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Η Κατερίνα Λέχου, λοιπόν, φόρεσε το μπικίνι της και φωτογραφήθηκε για τους followers της, οι οποίοι έσπευσαν να της αφήσουν πολλά likes και σχόλια κάτω από την ανάρτησή της. 

Χαμογελαστή και με καλοκαιρινή διάθεση, η ηθοποιός φαίνεται να εκτιμά τις πολύτιμες στιγμές ξεκούρασης που προσφέρει η εποχή.

Διαβάστε ακόμα: Κατερίνα Λέχου: Αποκαλύπτει το λόγο που δεν έκανε παιδιά - «Ένιωθα ανασφαλής σε σχέση με εμένα» (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ