Vintage pic: Όταν η Καίτη Φίνου αρραβωνιάστηκε τον Στάθη Ψάλτη - Το σπάνιο ενσταντανέ & η συγκινητική λεζάντα

«Μόνο εγώ υπάρχω... Άγνωσται αι βουλαί του Κυρίου»

Ακριβώς πριν 38 χρόνια, το 1986 η Καίτη Φίνου αρραβωνιάστηκε τον Στάθη Ψάλτη.

Για να τιμήσει αυτή την επέτειο η σπουδαία ηθοποιός μοιράστηκε σπάνιες φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, από την ιδιαίτερη για εκείνη μέρα.

Σε ένα κλικ βλέπουμε τον Στάθη Ψάλτη τη στιγμή που περνάει το δαχτυλίδι στο δάχτυλο της, ενώ σε επόμενο ενσταντανέ ποζάρουν μαζί με μέλη της οικογένειας.

«1986 Ιανουάριος. O πιο "επίσημος" αρραβώνας μου με τον Ψάλτη. Με τη μαμά του, τον αδελφό του, τον πατριό μου, τις αδελφές μου, Μαίρη και Γιάννα κι η μαμά μου, που την κατεβάσαμε με δυσκολία, γιατί ήταν μετά από χημειοθεραπεία και λίγους μήνες πριν μας αφήσει... 2024 Μάιος... Μόνο εγώ υπάρχω... Άγνωσται αι βουλαί του Κυρίου», σημειώνει στη λεζάντα της ανάρτησης της η Καίτη Φίνου.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο γνωστός κωμικός ηθοποιός έφυγε από τη ζωή στις 21 Απριλίου του 2017, μετά από μάχη που έδινε με τον καρκίνο.

Διαβάστε ακόμη: Καίτη Φίνου: Μας συγκινεί με την κοινή φωτογραφία με το Στάθη Ψάλτη - "6 χρόνια Στάθη μας..."

“Είχα αρραβωνιαστεί με τον Ψάλτη πάνω από επτά φορές”

Σε παλαιότερη συνέντευξη της η Καίτη Φίνου έχει μιλήσει για τις φορές που αρραβωνιάστηκε με τον Στάθη Ψάλτη, οι οποίες ξεπερνούν τις 7, για το πώς τα ξαναβρήκαν μετά από ένα διάστημα χωρισμού, αλλά και για τις κινήσεις στη θεατρική της πορεία.

Συγκεκριμένα, μιλώντας σχετικά με τη σχέση της με τον ηθοποιό αποκάλυψε ότι παρόλο που δεν παντρεύτηκαν ποτέ, αρραβωνιάστηκαν πάνω από επτά φορές.

«Το βλέπατε και στα περιοδικά, τα οποία έλεγαν συνέχεια ότι αρραβωνιάστηκε η Καίτη Φίνου με τον Στάθη Ψάλτη, παίρναμε και δίναμε τη βέρα», είπε σχετικά.


Τόνισε, όμως, ότι αυτή ήταν η πρώτη περίοδος που ήταν μαζί, η λεγόμενη πιο «παιδική κατάσταση».

Η πιο σοβαρή κατάσταση, που βίωσε σε αυτό το στάδιο, ήταν όταν, σύμφωνα με την ίδια, ο Στάθης Ψάλτης είχε έρθει στο σπίτι της με τη μητέρα και τον αδερφό του.

Διαβάστε ακόμη: Καίτη Φίνου: "Είχα αρραβωνιαστεί με τον Ψάλτη πάνω από επτά φορές"- Τι αποκάλυψε η ηθοποιός σε συνέντευξη της

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ