Δημήτρης Σταρόβας: Τα πρώτα πλάνα μετά την περιπέτεια υγείας του & το μήνυμα από το παράθυρο του νοσοκομείου - "Don't Quit!" (βίντεο)

Γερός και δυνατός!

Το μεσημέρι της Τρίτης ο Δημήτρης Σταρόβας αναμένεται να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο, μετά την περιπέτεια με την υγεία του.

Η κάμερα της «Super Κατερίνας» εξασφάλισε τις πρώτες εικόνες του καλλιτέχνη, ο οποίος βγήκε στο παράθυρο του δωματίου στο οποίο νοσηλεύεται και έστειλε, φανερά συγκινημένος, το δικό του μήνυμα, αλλά και χαιρετισμούς.


Φορώντας μία μπλούζα με το συμβολικό μήνυμα «Don’t Quit» (Μην τα παρατάς), ο καλλιτέχνης ύψωσε συγκινημένος τη γροθιά του, δείχνοντας τη φράση που είχε τυπωμένη στην μπλούζα του, ενώ ευχαριστούσε τους δημοσιογράφους, για τη στήριξή τους.

Να υπενθυμίσουμε ότι αγαπημένος καλλιτέχνης υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο το μεσημέρι της Τετάρτης 15 Μαΐου.

Από την πρώτη στιγμή της νοσηλείας του, συνεργάτες και φίλοι του Δημήτρη Σταρόβα, έσπευσαν στο πλευρό του, εκφράζοντας και δημόσια την αγάπη τους προς το πρόσωπο του.

Άκρως σημαντική ήταν και η συνεχής φροντίδα από την σύντροφο του, Άννα Σταθάκη.

Εμείς ευχόμαστε καλή ανάρρωση και να είναι πάντα γερός και δυνατός!

Διαβάστε ακόμη: Εξιτήριο αύριο για τον Δημήτρη Σταρόβα – Επιστρέφει σπίτι ο αγαπημένος μας καλλιτέχνης (βίντεο)

Διαβάστε ακόμη: Δημήτρης Σταρόβας: "Κάνει λογοθεραπεία - Το παλεύει απίστευτα" λέει η σύντροφος του Άννα Σταθάκη (βίντεο)

Διαβάστε ακόμη: Δύσκολη νύχτα για τον Δημήτρη Σταρόβα: Είχε επεισόδιο κολπικής μαρμαρυγής - Τι είναι η επιπλοκή που παρουσίασε, τα συμπτώματα και οι κίνδυνοι (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ