Έκκληση κάνει η Τατιάνα Μπλάντνικ: «Οι προσευχές σας είναι δύναμη για την οικογένειά μας» - Αγνοούμενος ο ετεροθαλής αδελφός της εδώ και 10 μέρες (φωτό)

"Οποιαδήποτε πληροφορία μπορεί να έχετε, όσο μικρή κι αν είναι, θα μπορούσε να κάνει τη διαφορά", συμπλήρωσε.

Η πρώην σύζυγος του Πρίγκιπα Νικόλαου, Τατιάνα Μπλάτνικ  συνεχίζει να «ανεβαίνει» τον προσωπικό της Γολγοθά, καθώς εδώ και περίπου δύο εβδομάδες αγνοείται ο ετεροθαλής αδελφός της, Ατίλιο Μπρίλενμπουργκ.

Χθες το βράδυ η Τατιάνα Μπλάτνικ έκανε μια δημόσια έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι να βοηθήσει στις αναζητήσεις.

«Πριν από δέκα μέρες χάθηκε ο αδελφός μου, ο αδελφός μας, ο Άττι. Θέλω να εκφράσω τη βαθύτατη ευγνωμοσύνη μου για τα συντριπτικά μηνύματα αγάπης και υποστήριξης και σε όλους τους ανθρώπους που εργάζονται μέρα και νύχτα αναζητώντας τον.

Σημαίνει τον κόσμο για εμάς, καθώς συνεχίζουμε να ψάχνουμε για τον αδελφό μας που εθεάθη για τελευταία φορά στο Μαλιμπού της Καλιφόρνια.

Οι σκέψεις και οι προσευχές σας ήταν πηγή δύναμης για την οικογένειά μας. Ζητάμε τη συνεχή υποστήριξή σας.

Οποιαδήποτε πληροφορία μπορεί να έχετε, όσο μικρή κι αν είναι, θα μπορούσε να κάνει τη διαφορά. Σας ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας», έγραψε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε ακόμα: Υπήρξαν τρίτα πρόσωπα στο γάμο Τατιάνα Μπλάτνικ-Πρίγκιπα Νικόλαου; Τα σύννεφα από το 2019 & οι χωριστοί δρόμοι

Οι Αρχές συνεχίζουν τις έρευνες…

Ο ετεροθαλής αδελφός της Τατιάνα Μπλάτνικ, Ατίλιο Μπρίλεμπουργκ, εθεάθη για τελευταία φορά στο 6000 block του Murphy Way, μια γειτονιά με πολυτελείς κατοικίες και κτήματα κοντά στο Escondido Falls.

Λέγεται ότι φορούσε μπλε πουκάμισο, γκρι παντελόνι, αλλά δεν φορούσε παπούτσια.

Η περιοχή όπου εξαφανίστηκε είναι αγροτική με απότομες πλαγιές και χωρίς φωτισμό τη νύχτα.

Ο Μπρίλεμπουργκ περιγράφεται ως λευκός άνδρας 53 ετών, με ύψος 1,78, με γκρίζα μαλλιά, πράσινα μάτια και ένα τατουάζ στο πάνω μέρος του μηρού του.

«Υπάρχει ανησυχία για την υγεία του κ. Μπρίλεμπουργκ», ανέφερε το Τμήμα του Σερίφη στην έκθεσή του για αγνοούμενους.

Διαβάστε ακόμα: Εξώφυλλο το τέλος ενός μεγάλου έρωτα για το Νικόλαο & την Τατιάνα της Ελλάδας- Το Point de Vue ξεδιπλώνει το ειδύλλιο 14 ετών - Η Ελλάδα, οι Σπέτσες, τα νησιά, η φωλιά τους

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ