Μαρία Μενούνος: Νέες φωτογραφίες από τη βάφτιση της κόρης της, Αθηνάς - «Είμαι πάρα πολύ ευγνώμων για όλα»

"Είμαι ευγνώμων στον ιερέα μας πατέρα Δημοσθένη για την υπέροχη λειτουργία", συμπλήρωσε.

Η παρουσιάστρια και ηθοποιός Μαρία Μενούνος μας «γύρισε» πίσω κάποιες μέρες στην λαμπερή βάφτιση της κόρης της.

Η 11 μηνών κόρη της παρουσιάστριας, Αθηνά, βαφτίστηκε πρόσφατα στην εκκλησία του Αγίου Νεκταρίου, με την 45χρονη Μενούνος να μοιράζεται αρκετές φωτογραφίες από την εκδήλωση και τη δεξίωση που ακολούθησε. 

«Είμαι τόσο ευγνώμων στον Άγιο Νεκτάριο για όλα τα θαύματα και ήξερα ότι έπρεπε να βαφτιστεί εκεί. Είμαι τόσο ευγνώμων στον ιερέα μας πατέρα Δημοσθένη για την υπέροχη λειτουργία και για όλη την αγάπη που μας έδειξε αυτός και η οικογένειά του», έγραψε αρχικά στην ανάρτησή της στο Instagram.

Δείτε την ανάρτηση

Και πρόσθεσε: «Ευγνώμονες επίσης στους νονούς της Αθηνάς, Σωτήρ, Ήρα Μαριέττα και Λέων που ήρθαν από την Ελλάδα (και που κουβάλησαν τα κουτιά με τα βαφτιστικά της Αθηνάς στο Λος Άντζελες - θα ακολουθήσει ανάρτηση) και που ανέλαβαν την ιερή θέση των νονών. Επίσης, είμαστε ευγνώμονες για όλους όσοι ήρθαν μαζί μας με αγάπη για να παρακολουθήσουν αυτή την ξεχωριστή τελετή!».

Διαβάστε ακόμα: Μας κατασυγκίνησε η Μαρία Μενούνος: 3 χρόνια χωρίς τη μητέρα της - "Μου λείπει τόσο πολύ ..." (φωτό)

Στις υπέροχες αυτές φωτογραφίες φαίνεται η περήφανη Μαμά να κρατά αγκαλιά την μικρή Αθηνά, η οποία φορούσε ένα λευκό βαπτιστικό φόρεμα που έφτιαξε η Ελληνίδα σχεδιάστρια, Σήλια Κριθαριώτη.

Μετά την τελετή, η Μενούνος, ο σύζυγός της, ο Αντεργκάρο και οι καλεσμένοι τους γιόρτασαν «με γνήσιο ελληνικό τρόπο».

Η Μαρία Μενούνος και ο Κέβιν Αντεργκάρο.

«Τόσες πολλές όμορφες αναμνήσεις από το after party! Με τον αληθινό ελληνικό τρόπο, είχαμε μια μεγάλη γιορτή με υπέροχο φαγητό, υπέροχη μουσική και ακόμα καλύτερη παρέα!», περιέγραψε η Μενούνος. «Ευχαριστούμε όλους όσους παρευρέθηκαν και περιέλουσαν τη μικρή μας Αθηνά με τόση αγάπη. Ήταν πέρα για πέρα καταπληκτικό».

Για την ιστορία, η Μαρία Μενούνος τον Απρίλιο του 1998, ξεκίνησε τη σχέση της με τον σκηνοθέτη και παραγωγό Κέβιν Αντεργκάρο. 

Στις 31 Δεκεμβρίου 2017, παντρεύτηκαν στο Times Square της Νέας Υόρκης σε μια τελετή που προβλήθηκε από το κανάλι FOX και την εκπομπή Fox's New Year's Eve with Steve Harvey. 

Το ζευγάρι παντρεύτηκε και με παραδοσιακό θρησκευτικό γάμο στις 6 Οκτωβρίου 2018 στον Άκοβο.

Διαβάστε ακόμα: Made in Greece η εμφάνιση της Μαριέττας Χρουσαλά - Με ολόλευκο φόρεμα της Σήλιας Κριθαριώτη & κεντημένα κρύσταλλα

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ