Πρίγκιπας Παύλος: Μίλησε για την επίσκεψη στο Σούλι, τον Βασιλιά Κάρολο & τις διακοπές του – Που θα πάει φέτος (βίντεο)

Υποστηρίζει τον Βασιλιά της Αγγλίας!

πρωτότοκος γιός του αείμνηστου Βασιλιά Κωνσταντίνου, ο Πρίγκιπας Παύλος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής του Γιώργου Λιάγκα, «Το Πρωίνο» και μεταξύ άλλων μίλησε για την επίσκεψη του στο Σούλι, τον Κάρολο και για τις διακοπές του. 

Είπε ότι η επίσημη επίσκεψη του στο Σούλι ήταν απλά συγκλονιστική και ότι ανυπομονούσε να πάει, καθώς τον είχαν καλέσει από πέρυσί και δεν είχε καταφέρει να παραβρεθεί. 

Για τον Βασιλιά Κάρολο είπε ότι είναι πολύ δυνατός και τώρα που στάθηκε στα πόδια του κάνει αυτό που λατρεύει να κάνει, δηλαδή να εκτελεί τα δημόσια και βασιλικά καθήκοντά του.


Διαβάστε ακόμα: Παύλος – Μαρί Σαντάλ: Ευδιάθετοι στους δρόμους της Αθήνας – Το smart casual aesthetic του royal ζευγαριού & τα luxurious αξεσουάρ (φωτό)

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Βασιλιάς Κωνσταντίνος, ο πατέρα δηλαδή του Πρίγκιπα Παύλου είναι ο νονός του πρωτότοκου γιού του Βασιλιά Καρόλου, του Πρίγκιπα Ουίλιαμ.

Τέλος, όταν ερωτήθηκε για το που θα πάει διακοπές, είπε χαριτολογώντας «Θα τα δείτε με την σειρά όλα».

Διαβάστε ακόμα: Στο Σούλι ο Πρίγκιπας Παύλος - Καλεσμένος της οικογένειας του ένδοξου μαχητή του 1821 Λάμπρου Τζαβέλλα (φωτό)

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ