"Το Πάρτυ της Ζωής μου" με την Ελένη Ράντου: Συνεχίζει τη θριαμβευτική θεατρική πορεία για 3η χρονιά - Στο φετινό μουσικό ταξίδι της παράστασης τη συνοδεύουν η Μιρέλα Πάχου & ο Αλέξανδρος Ιακώβου !

Τρίτος χρόνος επιτυχίας!

ΤΡΙΤΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ «ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ»

ΜΙΑ SOLO PERFORMANCE ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ ΡΑΝΤΟΥ

ΣΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΤΗ  ΣΥΝΟΔΕΥΟΥΝ Η ΜΙΡΕΛΑ ΠΑΧΟΥ ΣΕ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΚΑΙ ΑΚΟΡΝΤΕΟΝ ΚΑΙ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΙΑΚΩΒΟΥ ΣΤΟ  ΒΙΟΛΙ

Θέατρο ΔΙΑΝΑ

Ιπποκράτους 7, Αθήνα 106 79

Τηλέφωνο2103626596

Η παράσταση σταθμός, «Το Πάρτυ της Ζωής μου» με την Ελένη Ράντου σ’ένα ρόλο ζωής και σε σκηνοθεσία Ανέστη Αζά, μετά από 2 σεζόν απόλυτων sold out, με περισσότερους από 100.000 θεατές και του πλέον δυσεύρετου εισιτηρίου στο θέατρο, δίνει ραντεβού από την 1η Νοέμβρη στο θέατρο Διάνα για τρίτη χρονιά με ανανεωμένη διάθεση και σύνθεση, με τη Μιρέλα Πάχου σε τραγούδι και ακορντεόν και τον Αλέξανδρο Ιακώβου στο βιολί.


Ένα ταξίδι αισθήσεων και μνήμης με τις μελωδίες των String Demons και τις μουσικές της συλλογικής μας μνήμης.

Μία παράσταση  Ύμνος στη ζωή, σε κείμενο Ελένης Ράντου, εμπνευσμένο από το θεατρικό καμβά των Ντάνκαν Μακμιλαν και Τζόνυ Ντόναχιου, «EVERY BRILLIANT THING». Μια θεατρική εμπειρία, ένας υποκριτικός άθλος, μια πρωτοφανής επιτυχία,  από  την 1η Νοέμβρη στο θέατρο Διάνα.


Εξασφαλίστε έγκαιρα τα εισιτήρια σας, υπάρχει ήδη περιορισμένη διαθεσιμότητα: https://www.viva.gr/tickets/theater/to-party-tis-zois-mou-2os-xronos/

Συντελεστές:

ΚΕΙΜΕΝΟ: Ελένη Ράντου

Εμπνευσμένο απο το θεατρικό καμβά Every Brilliant Thing, των Ντανκαν Μακμιλαν και Τζονυ Ντοναχιου 

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ:  Ανέστης Αζάς

ΣΚΗΝΙΚΑ: Μάγιου Τρικεριώτη

ΕΝΔΥΜΑΤΟΛΟΓΟΣ: Κική Γραμματικοπούλου

ΚΙΝΗΣΗ: Αντιγόνη Γύρα

ΦΩΤΙΣΜΟΙ: Χριστίνα Θανάσουλα


Δείτε ακόμη:Φεστιβάλ Πανόραμα: «Οι Μουσικοί της Βρέμης» της Βιβής Φαναριώτη, στο θέατρο Παραμυθίας – Ποιες άλλες παραστάσεις «παίζουν» (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ