Το πολυαγαπημένο εστιατόριο Hytra πάει Μέγαρο! Με σεφ τον Γιώργο Φελεμέγκα βγαίνει στον κήπο για δείπνο κάτω από αστέρια (φωτό)

Η απόλυτη αίσθηση του Gourmet μενού 

Η υψηλής ποιότητας εξυπηρέτηση και φιλοξενία μέσα από μια σειρά διαφόρων υπηρεσιών, η δημιουργία μιας υψηλούς αισθητικής, ζεστής και σπιτικής ατμόσφαιρας, η συνεχής ενημέρωση και εξέλιξη χωρίς υπερβολή στην προσέγγιση της έννοιας του φαγητού και η ανάδειξη της ελληνικής κουζίνας μέσα από ελληνικές πρώτες ύλες και συνταγές είναι τα κύρια συστατικά της φιλοσοφίας του Hytra Restaurant & Bar.

undefined

undefined

Το εστιατόριο Hytra έχει αναπτύξει την γαστρονομική του ταυτότητα με βάση την προσέγγιση και τον επαναπροσδιορισμό της πλούσιας πολιτιστικής κληρονομιάς της ελληνικής γαστρονομίας, δίνοντας μια σύγχρονη έκφραση στην εκτέλεση και την παρουσίαση των πιάτων.

Αναμνήσεις από ελληνικές παραδοσιακές γεύσεις που προκύπτουν από συνταγές οι οποίες έχουν αποδοθεί και εκτελεστεί με σύγχρονη έμπνευση και αισθητική, είναι η απόλυτη αίσθηση του Gourmet μενού της Hytra,το οποίο σχεδιάζουν και υλοποιούν ο σεφ Γιώργος Φελεμέγκας και η μπριγκάντα του.

undefined

undefined

undefined

Οι ιδιαίτερες τεχνικές στις συνταγές που περιβάλλονται με υψηλή αισθητική στην εμφάνιση των πιάτων και του art de la table του προσφέρονται μέσω ενός μενού γευσιγνωσίας ή από τις επιλογές που είναι διαθέσιμες στο μενού à la carte.

Αυτό το καλοκαίρι, το Hytra restaurant & bar σας καλωσορίζει σε μια νέα τοποθεσία στον όμορφο κήπο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών.

Απολαύστε την βραβευμένη με αστέρι Michelin κουζίνα με τη λάμψη και την ουσία των καλύτερων προσφορών της Ελλάδας που επιμελείται ο σεφ Γιώργος Φελεμέγκας και η ομάδα του, κάτω από τα αστέρια, με θέα την αθηναϊκή θέα. .

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ