Το απογείωσε η Callista - Παρουσίασε τη νέα συλλογή Time Traveller - Το succees story των Σίλια Σιγαλού & Ελένη Κωνσταντινίδου (φωτό)

Για πρώτη φορά σε μια ξεχωριστή εκδήλωση

Η Callista και το Μουσείο Μπενάκη γιόρτασαν την άφιξη της συλλογής Time Traveller στο μουσειακής αξίας σπίτι του ΝΗ.Μ.Α. στα Πετράλωνα, παρέα με εκλεκτούς καλεσμένους από τους χώρους της μόδας, της τέχνης, της πολιτικής και του Τύπου.

Τρία νέα σχέδια δερμάτινων τσαντών και δύο αξεσουάρ, διακοσμημένα με συλλεκτικά υλικά της Νηματουργίας Μέντης-Αντωνόπουλος, παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά σε μια ξεχωριστή εκδήλωση, μαγνητίζοντας τα βλέμματα των προσκεκλημένων με την αυθεντικότητα και την απλότητά τους.

Οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στον ιστορικό χώρο του ΝΗ.Μ.Α., που κρατάει ζωντανή την τεχνογνωσία της ταινιοπλεκτικής, θαυμάζοντας από κοντά τους γαλλικούς αργαλειούς ζακάρ, εκεί όπου δεκάδες χρόνια πριν υφάνθηκαν οι πολύχρωμες βαμβακερές τρέσες που κοσμούν σήμερα τα νέα σχέδια της συλλογής, σαν αναμνηστικά σιρίτια μιας άλλης εποχής.

Μια ανοιξιάτικη βραδιά που σφράγισε με τον καλύτερο τρόπο το όραμα της Callista να γεφυρώνει το σύγχρονο πνεύμα με την παράδοση.

Η συλλογή διατίθεται αποκλειστικά: Callista Store, Βουκουρεστίου 11 Αθήνα, Πωλητήριο του Μουσείου Μπενάκη, Κριεζώτου 3 Αθήνα & www.callista.com

Διαβάστε ακόμη: Τopwoman η Ελένη Κωνσταντινίδου, συνιδρύτρια της Callista Crafts - Τα βραβεία, τα παιδιά & το success story (φωτό)

Διαβάστε ακόμη: Callista Crafts: Οι made in Greece τσάντες που έχουν ταξιδέψει ως την Αμερική

Διαβάστε ακόμη: Made in Greece τα Callista Crafts: Οι τσάντες που φτιάχτηκαν από Ελληνίδες & έγιναν παγκόσμια μόδα – Δεν σταματούν να μας εκπλήσσουν (φωτό)

Διαβάστε ακόμη: Callista Crafts: Made In Greece οι δερμάτινες τσάντες που λατρεύουν οι σικάτες Ελληνίδες - Νέα συλλογή (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ