Σχοινιάς: Ποιος είναι ο άνδρας που βρέθηκε νεκρός δεμένος με βαρίδι 10 κιλών στα πόδια στη θάλασσα - Ήταν 25 μέρες μέσα στο νερό - Η απάντηση στο τατουάζ (βίντεο)

Πως θα γίνει η ταυτοποίηση του πτώματος που βρέθηκε στον Σχοινιά

Σε προχωρημένη κατάσταση σήψης είναι το πτώμα που ανασύρθηκε από το Λιμενικό στη θαλάσσια περιοχή του Σχοινιά δεμένο με βαρίδι 10 κιλών στο πόδι.

Ο άνδρας ήταν σύμφωνα με τον ειδικό αναλυτή Σταύρο Μπαλάσκα τουλάχιστον 25 μέρες μέσα στο νερό.

Η Αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο άγριου εγκλήματος, ενώ το θύμα εντοπίστηκε με βαρίδι 10 κιλών στα πόδια του.

Το Λιμενικό ειδοποιήθηκε από λουόμενο, που κάτι είδε στη θάλασσα, και έσπευσε στο σημείο για να βγάλει από το νερό το πτώμα του περίπου 40-45 ετών ατόμου.

Όταν ο δύτης έβγαλε τη σορό από τη θάλασσα, είδε ένα βαρίδι 10 κιλών στο πόδι του άνδρα.

Σύμφωνα με τον αστυνομικό αναλυτή Σταύρο Μπαλάσκα το συγκεκριμένο τατουάζ παραπέμπει σε συγκεκριμένη ομάδα ανθρώπων. «Θα πρέπει να δούμε ακόμα εάν είναι ξένος υπήκοος» είπε ο κ. Μπαλάσκας προσθέτοντας ότι σε αυτή την περίπτωση είναι πολύ δύσκολο να ταυτοποιηθεί.


 

Ο ανοιχτόχρωμος άνδρας, όπως μετέδωσε η εκπομπή του Mega «Κοινωνία Ώρα Mega» τη Δευτέρα 3/6, φορούσε φόρμα και είχε ένα τατουάζ στο χέρι.

Οι Αρχές εκτιμούν ότι από το τατουάζ ενδεχομένως να βρουν τα στοιχεία της ταυτότητάς του.

Όσον αφορά το βαρίδι, ήταν ένας στρογγυλός δίσκος γυμναστηρίου.

Από τον γιατρό που είδε τη σορό, εκτιμήθηκε ότι ο θάνατος του άνδρα επήλθε πριν από περίπου 25 μέρες. Συνεπώς, το σώμα όντας σε σηπτική κατάσταση ανέβηκε στην επιφάνεια της θάλασσας.


 

Με βάση την κατάσταση του πτώματος είναι πολύ δύσκολη η ταυτοποίηση και μόνο το DNA και του τατουάζ μπορεί να δώσουν απαντήσεις.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ