Madonna: Ο πατέρας της γίνεται 93 & το γιορτάζει με σπάνιες φωτογραφίες τους – «Σ' αγαπώ ως το φεγγάρι και πίσω, μπαμπά»

«Σ' ευχαριστώ που ανέβηκες στο "τρενάκι του τρόμου" που λέγεται "ζωή" χωρίς να πάθει τίποτα το χιούμορ σου» , συμπλήρωσε.

Η θρυλική τραγουδίστρια Μαντόνα εύχεται στον 93χρονο πατέρα της «Χρόνια Πολλά».

Η «Βασίλισσα» της pop ανέβασε μια σειρά από κοινά τους στιγμιότυπα, τα οποία είναι πολύ σπάνια.

Στη δημοσίευσή της για τα 93 γενέθλια του πατέρα της, η Μαντόνα ανέβασε φωτογραφίες στις οποίες παίρνει αγκαλιά τον Σίλβιο Τσικόνε.

madonnada

madonna_dad

Διαβάστε ακόμα: Η Salma Hayek ανέβηκε στη σκηνή μαζί με την Madonna - Ξέφρενος χορός & τραγούδι με glamorous κορμάκια - "Μία αξέχαστη βραδιά"

madonna2111

Στην λεζάντα έγραψε:

«Σ' ευχαριστώ που ανέβηκες στο "τρενάκι του τρόμου" που λέγεται "ζωή" χωρίς να πάθει τίποτα το χιούμορ και η υγεία σου» έγραψε η τραγουδίστρια στη λεζάντα της στο Instagram και πρόσθεσε: «Σε ευχαριστώ που μοιράστηκες το μότο της ζωής σου μαζί μου, το οποίο είναι 'θα συνεχίσω μέχρι να φύγουν οι ρόδες'. Τίποτα δεν μπορεί να μας σταματήσει. Σ' αγαπώ ως το φεγγάρι και πίσω».

Διαβάστε ακόμα: Madonna: «Παρελθόν» έκανε τον 30χρονο πυγμάχο σύντροφό της - «Αυτή τη στιγμή η σχέση τους δεν είναι εφικτή & έχουν ψυχρανθεί τα πράγματα» (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ