Επική γκάφα του Tom Cruise: Μπερδεύεται και αντί να μπει στο δικό του αμάξι μπαίνει στου Βρετανού Πρωθυπουργού – Δείτε το βίντεο

Χαλαρός πάντως!

Επική γκάφα του Τομ Κρουζ καταγράφηκε σε βίντεο.

Ο 61χρονος ηθοποιός προσγειώθηκε στο ελικοδρόμιο του Λονδίνου στο Μπάτερσι με ένα μαύρο ελικόπτερο την περασμένη Πέμπτη και ετοιμαζόταν να μπει στη Mercedes του όταν έκανε το λάθος.

Αντί να μπει στο αυτοκίνητό του, μπήκε σε αυτό του Βρετανού πρωθυπουργού Ρίσι Σούνακ.

Ο Κρουζ, ντυμένος απλά, με τζιν παντελόνι, γκρι πόλο και λευκά αθλητικά παπούτσια, φαίνεται σε βίντεο που κυκλοφορεί στο Twitter να προσπαθεί να ανοίξει την πόρτα ενός μαύρου Audi όταν συνειδητοποιεί το λάθος του. 

Διαβάστε ακόμα: O Tom Cruise «κόβει» την διατροφή προς την κόρη του – Ποιος είναι ο λόγος; - H πρώην σύζυγός του, Katie Holmes ψάχνει νέες πηγές εισοδήματος! (φωτό & βίντεο)

Χωρίς να δώσει ιδιαίτερη σημασία στην γκάφα του, γύρισε προς τη μαύρη Mercedes που ήταν παρκαρισμένη ακριβώς δίπλα και, αφού χαμογέλασε και χαιρέτησε τους θαυμαστές του, μπήκε στο αυτοκίνητό του.

Ο Ρίσι Σούνακ, σύμφωνα με τα βρετανικά μέσα, θεωρείται ότι προσγειώθηκε στο ελικοδρόμιο λίγη ώρα αργότερα, αφού πήρε μια 45λεπτη πτήση επιστροφής από την πόλη του Ντέβον, όπου βρέθηκε στο πλαίσιο της προεκλογικής του εκστρατείας για τις εκλογές της 4ης Ιουλίου.

Διαβάστε ακόμα: Η πρώτη δημόσια δήλωση του Πρίγκιπα Γουίλιαμ για τον βασιλιά Κάρολο: «Ευχαριστούμε για τα ευγενικά μηνύματα» - Παραβρέθηκε σε εκδήλωση μαζί με τον Τομ Κρουζ (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ