Η Ελένη Καρακάση αποκαλύπτει: «Εγώ έπαθα πανικό & οι συκοφάντες είπαν ότι έκανα απόπειρα αυτοκτονίας επειδή με έδερνε ο άντρας μου» (βίντεο)

Η γνωστή ηθοποιός μιλάει για μία δύσκολη στιγμή της ζωής της

Η Ελένη Καρακάση μίλησε για τη μητρότητα το ενδεχόμενο υιοθεσίας της φήμες που την ήθελαν να έχει κάνει απόπειρα αυτοκτονίας και τα δημοσιεύματα περί νευρικής ανορεξίας.

«Το κεφάλαιο “να γεννήσω εγώ ένα παιδί” έχει κλείσει, άλλα το κεφάλαιο της μητρότητας δεν έχει κλείσει. Είναι ανοιχτό το κεφάλαιο “υιοθεσία”, άλλα παίρνει το λιγότερο μία τριετία», είπε η Ελένη Καρακάση.


Σχετικά με τις φήμες, που την ήθελαν να έχει κάνει απόπειρα αυτοκτονίας, η ίδια είπε: «Εργαζόμουν τότε στο θέατρο και όταν πήγα να φύγω από το σπίτι άκουσα φασαρία στην πολυκατοικία. Όταν κατέβηκα κάτω είδα ότι είχε μπλοκάρει η πόρτα της εισόδου και έπαθα πανικό. Το θολωμένο μου μυαλό έπαθε πανικό και κρεμάστηκα από ένα παράθυρο σε ύψος περίπου 3 μέτρων. Έπεσα και το κεφάλι μου βρήκε σε έναν σωλήνα. Στον χώρο βγήκε ότι έκανα απόπειρα αυτοκτονίας, ότι πήδηξα από το μπαλκόνι επειδή με κλείδωσε έξω ο άντρας μου».

Διαβάστε ακόμη: Ελένη Καρακάση: «Ακούστηκε ότι έκανα απόπειρα αυτοκτονίας - Έπαιξα με τα ράμματα να εξέχουν» (βίντεο)

Διαβάστε ακόμη: Σπάνια κοινή δημόσια εμφάνιση για την Μαριάννα Τουμασάτου & τον σύζυγό της Αλέξανδρο Σταύρου: Στο Θέατρο Αθηνών με Μουτάφη, Καρακάση και Χειλάκη

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ