Irina Shayk: Οι τρυφερές φωτογραφίες με την κορούλα της – Η αγάπη τους για τις γατούλες & το leopard print (φωτό)

Γλυκύτατες!

Το αγαπημένο μας μοντέλο Irina Shayk ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό μια σειρά φωτογραφιών με τη κορούλα της, την Λία.

Από ότι φαίνεται η μικρούλα λατρεύει τις γάτες, σε όλα τα μεγάλη!

Από μικρά γατάκια μέχρι λεοπαρδάλεις.

Διαβάστε ακόμα: Irina Shayk: Το supermode με κομψό σακάκι από την νέα συνεργασία της H&M με τον οίκο μόδας Rokh – Δείτε πως το έκανε styling! (φωτό)

Να θυμίσουμε ότι ο Χολιγουντιανός ηθοποιός έβγαινε με το διάσημο μοντέλο Irina Shayk από το 2015, η κόρη τους Λία ήρθε στο κόσμο δύο χρόνια αργότερα.

Το 2019 ο χωρισμός τους ήταν γεγονός.

Παρόλο που κρατούσαν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ο χωρισμός τους το καλοκαίρι του 2019 έγινε πρωτοσέλιδο και συνοδεύτηκε από δεκάδες σενάρια για την αιτία.

Αποτελούσαν ένα από τα πιο λαμπερά ζευγάρια του Χόλιγουντ, αλλά τράβηξαν χωριστούς δρόμους μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης. 

Η Ρωσίδα καλλονή και ο Χολιγουντιανός αστέρας συμφώνησαν να αναλάβουν από κοινού την επιμέλεια της κόρης τους και διατηρούν άψογες σχέσεις, χωρίς να έχουν προσλάβει κάποια νταντά για την φροντίδα της κόρης τους.

Διαβάστε ακόμα: Irina Shayk: Διακοπές με την κορούλα της – Ποζάρει με super sexy bikini από το made in Greece brand MEYIA – Αχ αυτό καλλίγραμμο σώμα! (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ