Βασίλης Ζούλιας για την πυρκαγιά στο ατελιέ του: «Πρέπει να αποζημιωθώ - Βλέπω τα καμένα & αναστατώνομαι» (φωτό)

"Στενοχωρήθηκα σε ανθρώπινο επίπεδο", συμπλήρωσε.

Ο δημοφιλής και κορυφαίος της γενιάς του σχεδιαστής μόδας, Βασίλης Ζούλιας μίλησε στην κάμερα του «Happy Day» και ανέφερε την αγωγή μαμούθ που κατέθεσε κατά εταιρίας παραγωγής για το ατελιέ του.

«Δεν υπάρχει κάποια αντίδραση από την εταιρία παραγωγής κι ακριβώς επειδή δεν υπήρξε αντίδραση, αποφάσισα να κινηθώ νομικά από την επόμενη ημέρα κιόλας του συμβάντος.

Τώρα η υπόθεση είναι στα χέρια της δικαιοσύνης, όπως πρέπει. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη και στον δικηγόρο μου και στη δικαιοσύνη.


Διαβάστε ακόμα: Βασίλης Ζούλιας on camera μετά την πυρκαγιά στο ατελιέ του: «Αν θέλετε να μας βοηθήσετε, αγοράστε στο e-shop μας» - «Όλες οι παραγγελίες θα παραδοθούν στην ώρα τους» (φωτό & βίντεο)

Στενοχωρήθηκα σε ανθρώπινο επίπεδο, οπότε δεν υπήρχε άλλος δρόμος και θέλω να αποζημιωθώ για αυτήν τη ζημιά. Τώρα που βλέπω αυτά τα καμένα αναστατώνομαι» ανέφερε αρχικά ο Βασίλης Ζούλιας και συνέχισε:

«Αυτό έχει επηρεάσει και τη δουλειά μου γιατί αυτά ήταν δείγματα που χρησιμοποιούσαμε. Δημιουργούνται καινούρια δείγματα και το παίρνουμε ότι η φωτιά δημιούργησε ένα ωραίο κενό για να δημιουργηθούν άλλα πράγματα, αλλά παρόλα αυτά η ζημιά είναι ζημιά και πρέπει να αποζημιωθώ».

Διαβάστε ακόμα: Η απάντηση του Βασίλη Ζούλια για τη φωτιά στο ατελιέ του - "Δεν έχω ασφάλεια, ούτε κάποια γραπτή συμφωνία - Κάηκαν ολοσχερώς τα 70 τ.μ"

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ