Vintage pic: Ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ χορεύει ζεϊμπέκικο στο γάμο της Τζένης Καρέζη με τον Ζάχο Χατζηφωτίου - Εκείνη τον καμαρώνει!

Καλεσμένη όλη η κοσμική Αθήνα

Μία υπέροχη vintage φωτογραφία έφερε στο φως της δημοσιότητας ο ενημερωμένος λογαριασμός @vintagegreece στο Instagram!

Στο ασπρόμαυρο ενσταντανέ πρωταγωνιστούν ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ με την Τζένη Καρέζη.

Στη λεζάντα της ανάρτησης σημειώνεται:

Την Δευτέρα 7 Μαΐου 1962 στο « Ομπέρζ», ένα ξενοδοχείο στη Βαρυπόμπη, γίνεται το γαμήλιο γλέντι που στήθηκε μετά την τελετή του γάμου μεταξύ του Ζάχου Χατζηφωτίου και τής Τζένης Καρέζη.

Εδώ ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ χορεύει ζεϊμπέκικο και η φρεσκο παντρεμένη Τζένη τον κοιτάει και τον καμαρώνει 

Διαβάστε ακόμη: Vintage pic: Η διεθνής Τζένη Καρέζη! Όταν πόζαρε με τους συμπρωταγωνιστές της στην ταινία "Μία σφαίρα στην καρδιά" (βίντεο)

Το Μάιο του 1962 στη Φιλοθέη η 30χρονη τότε ηθοποιός ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με τον κοσμοπολίτη Bon viveur Ζάχο Χατζηφωτίου.

Λέγεται ότι έξω από την εκκλησία είχε συγκεντρωθεί πλήθος 5 χιλιάδων ατόμων ενώ οι προσκεκλημένοι ήταν μόνο 500.

Ακολούθησε δεξίωση στο πολυτελές ξενοδοχείο Auberge στην Βαρυμπομπη με σύσσωμη την καλλιτεχνική Αθήνα να ξεφαντώνει από το κέφι αλλά την παράσταση να κλέβει κυριολεκτικά η κουμπάρα και αγαπημένη φίλη του ζευγαριού, η πλοιοκτήτρια Μάγια Καλλιγά.

Διαβάστε ακόμη: Σπάνιες Vintage Pics: Ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ & η Δέσπω Διαμαντίδου στο γάμο της Τζένης Καρέζη με τον Ζάχο Χατζηφωτίου - Κουμπάρα η πλοιοκτήτρια Μάγια Καλλιγά με τζιν στη δεξίωση

Διαβάστε ακόμη: Πριγκίπισσα Firyal της Ιορδανίας: Ποιο ήταν το κορίτσι - καλλονή του Σταύρου Νιάρχου - Που βρίσκεται σήμερα η πάμπλουτη κοσμοπολίτισσα (Φωτό)

Στη δεξίωση παρέστη όλη η Αθήνα, κοσμική και καλλιτεχνική με εξαίρεση την Αλίκη Βουγιουκλάκη, όχι λόγω κάποιου ανταγωνισμού ανάμεσα στις δυο πρωταγωνίστριες όπως λέγεται συχνά, αλλά επειδή εκείνες τις μέρες η ηθοποιός βρισκόταν στο Λονδίνο.

Εσείς το ξέρατε;

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ