Ο Πρίγκιπας Γουίλιαμ αποκαλύπτει για την υγεία της πριγκίπισσας Κέιτ - "Είναι καλύτερα - Θα ήθελε πολύ να είναι σήμερα εδώ" (φωτό)

Σε εκδήλωση για τα 80 χρόνια από την D-Day, την απόβαση των συμμάχων στη Νορμανδία

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ αναφέρθηκε στη σύζυγό τους και στην πορεία της υγείας της σε εκδήλωση στο Πόρτσμουθ για τα 80 χρόνια από την D-Day, την απόβαση των συμμάχων στη Νορμανδία, στις 6 Ιουνίου του 1944.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.


Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Royal Family (@theroyalfamily)

Ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου πρίγκιπας Γουίλιαμ έδωσε το «παρών» στις εκδηλώσεις το απόγευμα της Τετάρτης μαζί με τον βασιλιά Κάρολο και τη βασίλισσα Καμίλα αλλά χωρίς την Κέιτ Μίντλετον που δεν μπόρεσε να παρευρεθεί λόγω της θεραπείας για τον καρκίνο.

Ο Γουίλιαμ αποκάλυψε σε βετεράνο 100 ετών ότι η Κέιτ πάει καλύτερα και «θα ήθελε πολύ» να είναι παρούσα στην εκδήλωση. 

Ένας από αυτούς, ο Geoffrey Weaving, 100 ετών, τον ρώτησε για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον, που δεν παρευρέθηκε στις εκδηλώσεις λόγω της προληπτικής θεραπείας που υποβάλλεται για τον καρκίνο: «Θα σε ρωτούσα αν η γυναίκα σου πάει καλύτερα».

Ο Γουίλιαμ απάντησε: «Είναι καλύτερα, ευχαριστώ. Θα ήθελε πολύ να είναι σήμερα εδώ».

 Η Κέιτ δεν έχει εμφανιστεί δημόσια εδώ και μήνες. Η τελευταία της εμφανίσιμη εμφάνιση ήταν τον Μάρτιο, όταν γύρισε ένα βίντεο από το σπίτι της στο Windsor που αποκάλυπτε τη διάγνωση καρκίνου.

Διαβάστε ακόμη: Νέα έξοδος για την πριγκίπισσα Κέιτ - Τη συνόδευαν τα 3 της παιδιά - "Έρχονται συχνά εδώ", λένε οι κάτοικοι

Διαβάστε ακόμη: Νέα δημόσια εμφάνιση της πριγκίπισσας Κέιτ - Μαζί με τον σύζυγο της Γουίλιαμ ψωνίζουν φρέσκα προϊόντα - «Χαρούμενη, χαλαρή και υγιής»

Διαβάστε ακόμη: Breaking news στα διεθνή media: Η κατάρα των Windsor χτύπησε το Buckingham - Φρενίτιδα προκαλεί η είδηση για τον καρκίνο της Πριγκίπισσας Kate (φωτο-βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ