Βασίλισσα Μάξιμα: Εκπληκτικό look με τουαλέτα σε απόχρωση magenta - Η λαμπερή τιάρα με τα διαμάντια που ξεχώρισε! (φωτό)

Σε επίσημο δείπνο στο Παλάτι

Κάθε χρόνο λαμβάνει χώρα ένα εορταστικό δείπνο για το Διπλωματικό Σώμα για τη διατήρηση και την ενίσχυση των διεθνών σχέσεων και τη σύνδεση Ολλανδών και ξένων εκπροσώπων σε θέματα.

Φέτος η βραδιά είχε να κάνει με τις διεθνείς επιχειρήσεις.

Ο βασιλιάς Willem-Alexander και η Βασίλισσα Máxima διοργάνωσαν το τέλειο dinner στο Παλάτι του Άμστερνταμ.

Εκτός από τους ξένους πρεσβευτές που είναι διαπιστευμένοι στην Ολλανδία, είχαν προσκληθεί και εκπρόσωποι από τη διεθνή ολλανδική επιχειρηματική κοινότητα.

"Ως διπλωμάτες, συμβάλλετε σε έναν πιο σταθερό και ασφαλέστερο κόσμο αναζητώντας διεθνή συνεργασία, διαβουλεύσεις και συνάπτοντας συμφωνίες. Ο ρόλος σας είναι κρίσιμος, όχι μόνο για την πρόληψη και τη διαχείριση των συγκρούσεων, αλλά και σε πολλούς άλλους τομείς, όπως το κλίμα, τα ανθρώπινα δικαιώματα, η ευημερία και η βιώσιμη ανάπτυξη", ανέφερε μεταξύ άλλων στην ομιλία του ο Βασιλιάς.

Δίπλα του, η Βασίλισσα Μάξιμα μαγνήτισε όλα τα βλέμματα με το υπέροχο της look.

Για την περίσταση επέλεξε μία απίθανη τουαλέτα σε maxi μήκος από το αγαπημένο της fashion brand, Natan Couture.

instagram @royalfashionpolice

Η συγκεκριμένη δημιουργία σε απόχρωση "magenta" ανήκει στη συλλογή του 2011 και προσδίδει στη royal τον κατάλληλο αέρα κομψότητας που επιβάλλει η βραδιά.

Το διακριτικό σκίσιμο στο πόδι και η ανάλαφρη υφή απογειώνουν το σύνολο.

Φυσικά, η 53χρονη δεν παρέλειψε το απαραίτητο αξεσουάρ που ήταν η λαμπερή τιάρα (The Ruby Peacock Tiara), η οποία ήταν γεμάτη κόκκινα διαμαντάκια και πολύτιμους λίθους.

Μάλιστα, ήταν ασορτί με τα υπόλοιπα κοσμήματα που φόρεσε στο λαιμό, στα χέρια και στα αφτιά, ολοκληρώνοντας το glamorous look.

Τα μαλλιά της ήταν χτενισμένα σε έναν σταθερό κότσο ενώ το μακιγιάζ της ήταν έντονο με μαύρο μολύβι και κόκκινο κραγιόν.

Η Βασίλισσα Μάξιμα τηρεί πάντοτε τα στιλιστικά πρωτόκολλα σε επίσημα events, υπηρετώντας με άξιο τρόπο το royal καθήκον της.

Διαβάστε ακόμη: Βασίλισσα Μάξιμα: Η πιο μοδάτη & κομψή Royal έχει γενέθλια & κλείνει τα 53! – Οι 10 +1 εμφανίσεις της που «έκλεψαν» τις εντυπώσεις (φωτό)

Διαβάστε ακόμη: Βασίλισσα Μάξιμα: Το royal fashion icon με το απόλυτο look του καλοκαιριού – Το τιρκουάζ κουστούμι από Max Mara & οι nude γόβες στιλέτο (φωτό)

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ