Βασίλης Καρράς: Ραγίζει καρδιές το τελευταίο σημείωμα στη σύζυγο του - «Χριστίνα, σε αυτό το ταξίδι δε θα σε πάρω μαζί μου» (βίντεο)

Άγνωστες ιστορίες για τη ζωή του σπουδαίου τραγουδιστή

Ο βιογράφος του Βασίλη Καρρά, Θάνος Κανούσης, αποκαλύπτει άγνωστες ιστορίες της ζωής του λαϊκού τραγουδιστή

Μεταξύ άλλων, είπε στην εκπομπή «Fay's Time» και για το τελευταίο σημείωμα που άφησε ο αείμνηστος καλλιτέχνης στην αγαπημένη του σύζυγο, Χριστίνα.

Όπως ανέφερε ο Θάνος Κανούσης: «Όταν βγήκε από την εντατική, μου δόθηκε ένα σημείωμα, και μου είπαν ‘θα το βάλεις στην βιογραφία” όταν θα έχει φύγει. Το σημείωμα απευθυνόταν στη γυναίκα του και έλεγε: "Χριστίνα, σε αυτό το ταξίδι δεν θα σε πάρω μαζί μου, να μείνεις πίσω να βοηθάς τους ανθρώπους , έχεις τρόπο εσύ για αυτό σ΄αγαπώ"».


 «Ο Βασίλης Καρράς είχε σπουδάσει στη Δραματική Σχολή και πήρε και υποτροφία να σπουδάσει στη Γαλλία, αλλά δεν πήγε γιατί πρώτον έπρεπε να μάθει γαλλικά και δεύτερον έπρεπε να μείνει πίσω να βοηθήσει την οικογένεια», ενώ τόνισε τη μεγάλη φιλανθρωπική του δράση: «Όταν βοηθούσε σε φιλανθρωπίες έβαζε όρο να μην γίνει γνωστό ποιος βοηθάει. Όταν έμενε στο Καβούρι ένα βράδυ επιστρέφοντας από το κέντρο που τραγουδούσε, έβαλε όλο το νυχτοκάματο στην κουκούλα ενός άστεγου που έμενε κοντά στο ξενοδοχείο του», συμπλήρωσε.

«Όταν βγήκε από την εντατική μου είπε να μιλήσουμε για τον καρκίνο. Πόναγε πάρα πολύ αλλά δεν έχανε το χαμόγελό του, πίστευε ότι θα κερδίσει και τον καρκίνο», ανέφερε στο Fay's Time. 

Διαβάστε ακόμη: Βασίλης Καρράς: Ουρές στο λαϊκό προσκύνημα για τον άρχοντα του λαϊκού τραγουδιού - Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από τη Θεσσαλονίκη

Διαβάστε ακόμη: Το τελευταίο αντίο στον Βασίλη Καρρά - Υπό τη συνοδεία φιλαρμονικής ορχήστρας πλήθος κόσμου αποχαιρετάει τον σπουδαίο καλλιτέχνη (φωτό - βίντεο)

Διαβάστε ακόμη: Υποβασταζόμενη η σύζυγος του Βασίλη Καρρά, Χριστίνα Κεσογλίδου - Με δάκρυα στα μάτια τον αποχαιρέτησε ... (φωτό - βίντεο)

Διαβάστε ακόμη: Πως αποχαιρετούν τον Βασίλη Καρρά, Άννα Βίσση & Δέσποινα Βανδή: «Θα είσαι για Πάντα» - «Γενναιόδωρος, αληθινός, σπάνιας κοπής άνθρωπος»

Διαβάστε ακόμη: Βασίλης Καρράς: Η ζωή του είχε όλα - φτώχεια, δυσκολίες αλλά και τεράστια δόξα και φώτα που έσβησαν για πάντα για τον λαϊκό τραγουδιστή που λατρεύτηκε

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ